Jennifer Lopez: Najbolj seksi 48-letnica

Jennifer Lopez: Najbolj seksi 48-letnica (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
12. 8. 2017

Verjetno je ni ženske, ki si ne bi želela pri 48 letih biti videti kot pevka Jennifer Lopez. Srečna, sveže zaljubljena in nesramno seksi.

P rav tako, kakor je razgibana njena kariera, je razgibano tudi njeno ljubezensko življenje. Leta 1997 se je poročila s Kubancem Ojanijem Noo in se že naslednje leto tudi ločila. Ojani ji je kar dolgo grozil, da bo objavil domači seksi posnetek. No, do tega ni prišlo. Nato je bila tri leta z raperjem P. Diddyjem. Razšla sta se leta 2001, a sta še do danes ostala dobra prijatelja.

Očitno si je ponovno zaželela poroke, saj je usodni da dahnila plesalcu Chrisu Juddu, a njun zakon ni bil dolgega veka, leta 2002 sta se že ločila. Naslednja njena ljubezen je bil igralec Ben Affleck, ki ga je ljubila dve leti. Po njem je v zakonski stan skočila že tretjič, in to z latino pevsko zvezdo Marcom Anthonyjem. V zakonu sta se jima leta 2008 rodila dvojčka, Max in Emma.

Do danes se bivša zakonca dobro razumeta in skupaj razvajata svoja otroka. Pozneje si je ponovno omislila mlajšega moškega v svojem življenju, tudi tokrat plesalca, čednega Casperja Smarta. A tudi to se ni obneslo. No, povezovali so jo še z mladim reperjem Drakom.

Očitno pa je bil šele nekdanji bejzolist Alex Rodriguez tisti, ki jo je umiril. Vsaj za zdaj. No, Alex velja za velikega ženskarja, saj ima v svoji zbirki celo četico zvezdnic, ki so podlegle njegovemu šarmu, med njimi Kate Hudson, Cameron Diaz, Demi Moore in Madonna. Zato številni samo čakajo, kdaj se bo naveličal seksi Jennifer in se ozrl po novi lepotici. Alex ima dve hčerki, Natasho (12) in Ello (9), ki se odlično razumeta z dvojčkoma Jennifer Lopez in veliko časa preživijo skupaj. Alex ima za svojo Jennifer same lepe besede in pravi, da je ena najpametnejših žensk, kar jih je spoznal v življenju, in enkratna mama svojim otrokom. Navdušen pa je tudi, da se dobro razume z njegovima hčerkama.