Jennifer Lopez objavila družinsko fotografijo in osupnila s svojim neverjetno mladostnim videzom

12. 12. 2019
Deli
Jennifer Lopez objavila družinsko fotografijo in osupnila s svojim neverjetno mladostnim videzom (foto: Profimedia)
Profimedia

Ameriška pevka in igralka Jennifer Lopez je nedavno slavila 50. rojstni dan in verjetno jih ni bilo malo, ki so le težko verjeli, da slavna diva šteje že toliko let, saj je videti tako zelo mladostna.

Ameriška pevka Jennifer Lopez je na Instagramu nedavno objavila ljubko družinsko fotografijo, kjer v objemu svojih otrok uživa v veselem decembrskem času. Številni pa so ob pogledu na lepo zvezdnico zastali in ostali brez sape, saj je prav neverjetno, da je pri 50 letih še vedno tako zelo mladostna in brez odvečnih gubic.

Še bolj pa navdušuje, ker je na fotografiji skoraj brez ličil in seveda je jasno, da je zvezdnica tudi brez njih prava lepotica, ki v resnici niti ne potrebuje ličil, da bi bila videti lepa in graciozna. Njena čudovita, negovana koža je v resnici njen najlepši okras in vsa ličila bi bila na tej fotografiji povsem odveč.

Igralka trenutno blesti v filmu The Hustlers, kjer igra plesalko ob drogu. Prve filmske kritike so odlične, zvezdnica pa se je morala za vlogo v filmu v zelo kratkem času naučiti veščin plesa ob drogu in že po nekaj kratkih posnetkih je jasno, da ji je to odlično uspelo, njene obline pa so še enkrat več osupnile številne njene oboževalce po vsem svetu.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik