Jennifer Lopez objavila ljubke intimne trenutke z zaročencem Alexom Rodriguezom, večkrat jih boste pogledali

Jennifer Lopez objavila ljubke intimne trenutke z zaročencem Alexom Rodriguezom, večkrat jih boste pogledali (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2020

Slavna pevka Jennifer Lopez je pokazala, kako se spopada z dnevni v karanteni, ki v ZDA še vedno velja, saj koronavirus tam še vedno kaže svoje zobe.

"Ko imajo časopisne naslovnice takšne naslove, je najpomembnejše, da še bolj tesno objamete svoje ljubljene in jim pokažete, kako zelo jih ljubite," je na svojem Instagram profilu zapisala Jennifer Lopez in objavila ljubko fotografijo z Alexom Rodriguezom, ki prebira The New York times, katerega naslovnica je posuta s črnimi novicami.

Slavni par se je v času karantene še zbližal in zdi se, da sta danes zaljubljena bolj kot kdajkoli prej. To poletje sta v Italiji nameravala stopiti pred oltar, a sta poroko preložila na nedoločen čas, saj za zdaj še ni jasno, kdaj bo kaj takšnega znova mogoče, sploh pa v Italiji, ki jo je virus zares močno prizadel.

Alex in Jennifer dneve v karanteni preživljata v njuni čudoviti vili v Miamiju, kjer trenirata in se zabavata z njunimi otroci, vse pa se zdi, da družina v skupnem času zelo uživa in da jim ni prav nič dolgčas.