Jennifer Lopez osuplja v belih kopalkah, pokazala je svojo izklesano zadnjico in navdušila oboževalce

Jennifer Lopez osuplja v belih kopalkah, pokazala je svojo izklesano zadnjico in navdušila oboževalce (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2021

Pevka in igralka tudi v koronačasih ne zanemarja svojih treningov in vadbe.

To pa se še kako pozna na njenem telesu. Postavna Jennifer Lopez slovi po tem, da ima utrjene mišice in čvrsto postavo, ki jo pozorno neguje. Zdaj se je pred objektiv postavila v belih, visoko izrezanih kopalkah, ki poudarijo njeno zadnjico in bujni dekolte. Nič čudnega, da so bili oboževalci navdušeni, ko so jo videli v tej opravi.

A lepotici v zadnjem času ni bilo lahko - pojavile so se govorice, da z njenim odnosom z zaročencem Alexom Rodriguezom ni vse v najboljšem redu, kar je sama zanikala in poudarila, da sta usklajen in privržen par.

Nato so ji očitali še, da njena lepota ni naravna oziroma da posega po botoksu. "Lahko je zgledati tako kot zgledaš ti, če ti je ordinacija lepotnega kirurga drugi dom. Obrvi in čela ne moreš premikati, ko govoriš ali skušaš izraziti kakšno čustvo ... Vsekakor uporabljaš botoks," se je glasil eden od komentarjev na družbenem omrežju. A Jennifer ni ostala dolžna in je vrnila udarec.

Za revijo People je razkrila, da jo taki komentarji jezijo. "Ne zmerjajte me z lažnivko. O tem nimam kaj lagati," je bila odločna Jennifer. "To je moj obraz. Rekla bom še milijontič, da si nisem nikoli vbrizgala botoksa ali kakšno podobno snov. Samo pravim!," je bila odločna diva in hkrati dejala, da nima nič proti tistim, ki uporabljajo take posege.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Priporočamo