Jennifer Lopez pobegnila s poroke - a zgolj s filmske

Jennifer Lopez pobegnila s poroke - a zgolj s filmske (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2019

50-letna pevka in igralka Jennifer Lopez se namerava poročiti s šest let mlajšim nekdanjim igralcem bejzbola, Alexandrom Rodriguezom.

To je javnosti sporočila po tem, ko sta se marca zaročila. A njen izbranec je že videl, kako lahko zgleda poroka, s katere pobegne nevesta. Jennifer namreč snema film Marry Me, v kateri je tudi prizor poroke.

Jennifer Lopez

Kot bi lahko sklepali po fotografijah, se poroka ne konča uspešno - fotografi so jo namreč ujeli med snemanjem, na katerem se je vživela v vlogo neveste, ki je videti zelo nesrečno.

Film snemajo v New Yorku, kjer se je veliko opazovalcev ustavilo in si radovedno ogledovalo nevesto, saj je Jennifer nosila razkošno poročno obleko s krilom, ki je bilo posuto s kristalčki. Sicer pa film Marry Me govori o pop zvezdnici, ki jo igra Jennifer. Zaročenec jo pusti pred oltarjem, ona pa se iz jeze poroči s prvim moškim, na katerega naleti.

Snemanje lahko Jennifer dojame kot generalko za njeno lastno poroko, saj naj bi že potekale priprave na njen veliki dan. Zaenkrat pa lepa igralka in njen Alex nista razkrila, kje bo potekala poroka, tako da se kar vrstijo ugibanja o lokaciji.

Priporočamo