Jennifer Lopez pod plazom kritik zaradi videza: "Tvoje slike ne odražajo realnega stanja!"

Jennifer Lopez pod plazom kritik zaradi videza: "Tvoje slike ne odražajo realnega stanja!" (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2021

Pevki in igralki zagotovo ni lahko, saj je pred kratkim prekinila zaroko z Alexom Rodriguezom.

A kot se zdi, se je zamotila z delom - snema nov film in redno trenira. Čeprav jo njeni oboževalci na vso moč hvalijo, pa je tokrat bila deležna kar precejšnjih kritik, in sicer na račun videza.

Paparaci so jo ujeli pred studiem, v katerem snema - pojavila se je skuštrana, v beli trenirki in rumenih gojzarjih, pozornost pa je pritegnil njen obraz. Skušala ga je skriti za velikimi sončnimi očali, a pri tem ni bila najbolj uspešna.

Jennifer Lopez

"Videti si povsem drugačna kot na Instagramu. Zavajaš nas," so se glasili komentarji uporabnikov družbenih omrežij. Očitali so ji, da je šla "pod nož" in na telesu popravila tisto, kar je pač šlo, a Jennifer je to zanikala. Sledilcem se je oglasila z videom in premikala čelo, samo da bi jo nehali obtoževati, da uporablja botoks.

No, zdaj so njeni kritiki prišli na svoj račun, saj najnovejše slike res kažejo, da njen obraz ni tako gladek, kot je na Instagram slikah. Kljub temu pa je videti odlično za svoja leta, se vam ne zdi? Nihče ni popoln, tudi lepa Jennifer ne.

Priporočamo