Jennifer Lopez poskrbela za dvigovanje obrvi: Je zdaj (spet) v zvezi z NJIM?!

Jennifer Lopez poskrbela za dvigovanje obrvi: Je zdaj (spet) v zvezi z NJIM?! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2021

Paparazzi so latino divo ujeli v družbi igralca, s katerim je že bila v zvezi, kar je oboževalce res presenetilo.

Gre za Bena Afflecka, s katerim se je celo nameravala poročiti, a jo je pustil dobesedno pred oltarjem. Zdaj pa so se tudji tabloidi razpisali o tem, da je parček preživel romantični teden v smučarskem središču v Montani. Tokrat je že drugič v malce več kot tednu dni, da so ju zasačili skupaj.

"Ben in Jen sta nekaj dni preživela skupaj. Sama sta bila na oddihu v Big Skyu v Montani, v kraju, ki ima za Bena poseben pomen," je dejal neimenovani vir za US Weekly. Očividci pa so potrdili, da sta bila nekdanja partnerja nadvse srečna v družbi drug drugega.

Sicer so se že prej pojavljale govorice, da je Ben že nekajkrat obiskal lepo igralko in pevko na njenem domu v Los Angelesu. Odkar se je razšla z zaročencem Alexom Rodriguezom, so ji paparaci nenehno za petami in prežijo za moškimi, s katerimi se dobiva. Zdaj se je očitno res dobila s svojim bivšim, a ni rečeno, da sta obnovila zvezo. Morda ji je v težkih časih ponudil tolažbo in kakšen prijateljski nasvet.

Jennifer in Ben sta se spoznala leta 2002 na snemanju filma Gigli. V tistem času je bila Jennifer še poročena s Crisom Juddom, a je bilo zakona kmalu konec. Ben in Jennifer bi se morala poročiti leta 2003, a sta le štiri dni pred poroko vse skupaj odpovedala, saj Ben ni mogel prenesti medijske pozornosti. Leta 2004 sta se dokončno razšla, tako da ne čudijo ugibanja, ali sta se odločila po 17 letih spet dati priložnost nadaljevanju njune zveze.