Jennifer Lopez poskrbela za presenečenje glede svoje poroke: "Vsekakor se nama ne mudi"

Jennifer Lopez<br />
Ima tudi podjetno žilico<br />
Ena najbolj priljubljenih pevk in igralk na svetu je zagotovo Jennifer Lopez (51), ki pa ima očitno tudi dober nos za posel. S svojim zaročencem Alexom Rodriguezom (45), nekdanjim zvezdnikom bejzbola, sta namreč postala solastnika podjetja za proizvodnjo kavnih napitkov brez sladkorja Kitu Life. To ameriško podjetje obstaja od leta 2016, par pa bo poskušal s svojim imidžem pri njegovi promociji. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
27. 12. 2020

V začetku leta, ki bo kmalu za nami, so oboževalci komaj čakali na poroko leta.

Znameniti par, Jennifer Lopez in Alex Rodriguez, je kmalu po zaroki sporočil, da se bo poročil. A pandemija koronavirusa je podrla njune načrte, tako da je bila pričakovana poroka odpovedana. Glede na to, da je Jennifer doslej vedno govorila, da poroka bo, a da je to vprašanje časa, je marsikoga njen zadnji intervju precej šokiral, saj je namignila, da s poroko najverjetneje ne bo nič.

Pevka in igralka je namreč pred kratkim gostovala v oddaji Andyja Cohena, v kateri je govorila o svojih načrtih za prihodnost. Razkrila je, da z Alexom razmišljata o tem, da se ne bi poročila.

"Ja, razmišljala sva o tem. Pri najinih letih sva oba že bila v zakonu, zato sva se vprašala, če bi se sploh morala poročiti. Kaj nama to pomeni?," je dejala seksi Jennifer."Vse je odvisno od osebnih stališč - bi to sploh hotela narediti? Vsekakor se nama ne mudi. Bilo je res žalostno, saj bi se junija morala poročiti v Italiji. Vse sva že načtovala. Potem pa sva marca in aprila samo gledala, kaj se dogaja in pomislila: To se morda ne bo zgodilo. Italija je bila takrat najhujši kraj na svetu, midva pa naj bi se tam poročila. Rekla sem: Morava vse odpovedati."

Dodala je še, da sta nato načrtovala, da bi se poročila konec tega leta, a okoliščine jima niso bile v prid. "To je bilo razočaranje," je bila iskrena Jennifer, ki je še dejala, da jima je odpoved poroke dala priložnost za razmislek o tem, kaj si želita v prihodnosti. S temi besedami je presenetila številne oboževalce, med katerimi je marsikdo začel verjeti pisanju tujih tabloidov. Ti so že pred časom namigovali, da se parček ne bo poročil, saj naj bi med njima prihajalo do prepirov in nesoglasij.

Priporočamo