Jennifer Lopez pred Alexovo bivšo paradirala v modrčku!

Jennifer Lopez pred Alexovo bivšo paradirala v modrčku! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2020

Pred kratkim sta Jennifer Lopez in njen zaročenec Alex Rodriguez obiskala njegovo družino na jugu ZDA.

Razlog za to je bil 12. rojstni dan Alexove mlajše hčerke Elle, ki so ga praznovali v enem od mestnih parkov v Miamiju. Na praznovanju je bila tudi Cynthia Scurtis, Alexova bivša žena, s katero ima dve hčerki, poleg Elle še Natasho.

Seveda Jennifer že sama po sebi pritegne veliko pozornosti, kjer koli se že pojavi, a tokrat je poskrbela, da so bile res vse oči uprte v njo. Na praznovanje je namreč prišla v kratkih belih hlačah in v beli jopici, ker pa je bilo res vroče, si je jopico kmalu slekla. Ostala je v čipkastem modrčku kožne barve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer vibes from JLo ☀️💖 #JLo #JenniferLopez @JLo

A post shared by Jennifer Lopez ❤👑 (@jenniferlopezlife) on

Očitno je ni motila prisotnost Alexove bivše, če se je vedla tako sproščeno, kajne? Prav tako se ni ozirala na paparace, ki jih je pritegnila njena prisotnost, zato ne čudi dejstvo, da so se njene slike znašle na družbenih omrežjih.

Nekateri niso bili navdušeni nad njeno opravo in so jo kritizirali, saj se jim ni zdelo primerno, da je tako izzivalno opravljena v družbi otrok, spet drugi so jo na vso moč hvalili, saj v tem niso videli nič neprimernega. V vsakem primeru pa je bila prava paša za oči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emme 🔥 #JLo #JenniferLopez @JLo

A post shared by Jennifer Lopez ❤👑 (@jenniferlopezlife) on