Jennifer Lopez preživljala krizo, z zaročencem Alexom sta morala na terapijo

Jennifer Lopez<br />
Ima tudi podjetno žilico<br />
Ena najbolj priljubljenih pevk in igralk na svetu je zagotovo Jennifer Lopez (51), ki pa ima očitno tudi dober nos za posel. S svojim zaročencem Alexom Rodriguezom (45), nekdanjim zvezdnikom bejzbola, sta namreč postala solastnika podjetja za proizvodnjo kavnih napitkov brez sladkorja Kitu Life. To ameriško podjetje obstaja od leta 2016, par pa bo poskušal s svojim imidžem pri njegovi promociji. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
12. 2. 2021

V zadnjem času so se številni oboževalci spraševali, kaj se dogaja z Jennifer in njenim Alexom.

Še pred enim letom so nestrpno pričakovali veliko poroko, ki jo je napovedal znani parček, a jima je pandemija koronavirusa prekrižala načrte. Ob koncu lanskega leta pa je slavna pevka in igralka šokirala javnost in priznala, da z Alexom razmišljata, če si sploh želita stopiti pred oltar.

To je sprožilo govorice o težavah v njuni zvezi, ki pa so sedaj le še kulminirale, saj je Jennifer razkrila, da sta z Alexom poiskala pomoč strokovnjaka oziroma terapevta. Težave, ki jih po celem svetu izzivajo stres, negotovost in karantena, so očitno naredile svoje. Za revijo Allure je spregovorila o tem, kakšen je zdaj njun odnos.

"Več mesecev sva porabila za organizacijo poroke, to bi morala biti velika reč, a morda preprosto ni bil pravi trenutek. Vmes sva šla na terapijo, mislim, da je to zelo pomagalo najini zvezi. Treba je vlagati vase in vedno delati na sebi," je bila odkrita Jennifer.

"Na začetku pandemije smo se vsi soočili s tesnobo, kot da bi se naenkrat znašli v coni somraka. Sem pa vesela, da sem končno lahko preživela precej več časa z zaročencem in otrokoma. Skupaj smo igrali bejzbol, risali, ukvarjali smo se z malimi stvarmi, za katere sicer nismo imeli časa," je še dejala.

In čeprav se zdaj zdi, da je z njunim odnosom vse v najlepšem redu, številni oboževalci niso ravno prepričani. Sprašujejo se, zakaj sta poiskala terapevtsko pomoč, saj se jim zdi njena razlaga preohlapna.