Jennifer Lopez: Prvo leto njune ljubezni

Leta, status in mnenja drugih so povsem nepomembna …” (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
15. 11. 2012

Časi se res spreminjajo, včasih ni bilo prav pogosto, da bi starejša ženska imela mlajšega ljubimca. Ali pa se o tem vsaj ni toliko govorilo. Zdaj pa je nastal pravi trend s sloganom: Mlajše je slajše. Zvezdnice temu kar sledijo. Poglejmo samo Jennifer Lopez in Casperja Smarta, ki sta pred dnevi praznovala prvo leto razmerja, čeprav so vsi napovedovali kratek rok njuni ljubezni.

A očitno so se krepko ušteli. Jennifer Lopez (43) in njen mladenič Casper Smart (25) na polno uživata svojo ljubezen. Pred kratkim so ju med romantičnimi sprehodi opazili na Danskem, kjer je J. Lo imela enega izmed svojih koncertov v okviru turneje Dance Again.

Romantiko sta zganjala v Köbenhavnu in si privoščila tudi pohajkovanje po trgovinah. Delovala sta zelo zaljubljeno in srečno. Mogoče je nekoliko nepravično, da Casperja po medijih nenehno obsojajo, da je samo lovec na denar in da je z Jennifer le zato, ker ima od njune zveze koristi.

Kako se ob teh besedah počuti Jennifer, si lahko le mislimo. Vseeno pa je pevka še vedno optimistična in verjame v ljubezen. "Verjamem v pravo ljubezen in nisem obupala nad poroko," odkrito priznava. Mar to pomeni, da bo s Casperjem skočila v zakonski stan? V nekem intervjuju je že izjavila, da bi rada s svojim mladcem imela tudi kakšnega otroka. Ob prvi obletnici njune ljubezni je Jennifer na Twitter zapisala: "Medvedek, danes je najin dan. Hvala, da svoj prekrasen nasmešek vsak dan deliš z menoj."

Zdaj je že splošno znano, da drug drugega ljubkovalno kličeta medvedek. Seveda je tudi Casper objavil svojo ljubezensko izjavo na Twitterju in svoji dragi odgovoril: "Najbolj čudoviti, prijazni, sladki smešni in lepi mali medvedki na svetu želim vse lepo za prvo obletnico. Z ljubeznijo, medvedek."

Lani novembra sta Jennifer in Casper svojo ljubezen tudi javno razglasila. To se je zgodilo štiri mesece po tem, ko se je pevka razšla z Marcom Anthonyjem (44), s katerim je bila v zakonu sedem let. Seveda so sprva vsi menili, da se pevka le tolaži s postavnim plesalcem, da bi pozabila na razočaranje in bolečino ob razpadu zveze. Skoraj nihče ni pričakoval, da bi se lahko vse skupaj razvilo v kaj več. Leto dni pozneje pa je par še vedno skupaj in vse bolj zaljubljen ...

Latino diva je Casperja najela kot plesalca v svojih spotih. In se nato vanj tudi zaljubila. Prijatelji so sicer malce zaskrbljeni, saj naj bi zaradi njega začela nenadzorovano zapravljati, ker sam ne zasluži toliko, da bi lahko živel na tako veliki nogi, kot je tega vajena Jennifer. Tako mu poleg plače pevka vsak mesec daje tudi okoli 10 tisoč evrov žepnine.

Nova Story že v prodaji

Story