Jennifer Lopez razkrila, da je bila žrtev spolnega nadlegovanja

Jennifer Lopez razkrila, da je bila žrtev spolnega nadlegovanja (foto: Profimedia) Profimedia
18. 11. 2019

Že dolgo je znano, da se v filmski in glasbeni industriji ne cedita med in mleko. O tem zgovorno pričajo številne zgodbe slavnih in znanih, večinoma žensk, o spolnih zlorabah ali pa poskusih spolnih zlorab.

Tudi Jennifer Lopez se ni izognila neprijetni in morebiti travmatični izkušnji, kot je sama razkrila med okroglo mizo revije Hollywood Reporter. Po njenih besedah je šlo za neprijetno srečanje z režiserjem, ki je od nje zahteval, naj se sleče.

"Hotel je, da mu pokažem prsi, jaz pa sem mu rekla, da nisva na prizorišču snemanja in to zavrnila. Postavila sem se zase. Zanimivo pa je, da se spomnim, da me je v tem trenutku zajela panika," pravi lepa abrahamovka.

V prostoru pa na srečo nista bila sama, temveč v družbi kostumografinje. To ji je rekel pred drugo žensko. "Na srečo sem se odzvala v skladu s tem, da sem odraščala v Bronxu. Rekla sem mu: Ni mi treba kazati prsi, ne bom. Lahko jih vidiš na prizorišču snemanja."

Isti režiser, ki ga ni imenovala, se ji je pozeje opravičil. Jennifer pa je ob tem še poudarila, da je pomembno postaviti mejo.

Priporočamo