Jennifer Lopez razkrila, zakaj je njena koža tako lepa in napeta tudi v zrelih letih

Jennifer Lopez razkrila, zakaj je njena koža tako lepa in napeta tudi v zrelih letih (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2020

Slavna igralka in pevka bleščeč videz svoje kože pripisuje svežim živilom, še posebej zelenjavi in sadju. Veliko vode in sveža hrana - to je skupni imenovalec, zaslužen za njeno lepo kožo.

Mirno lahko priznamo, da tej nadvse atraktivni dami nihče ne bi pripisal 50 let. Kar ni nič čudnega, saj je njena dnevna rutina v veliki meri posvečena vadbi in skrbi za lep videz. Številne dame ji tako zavidajo bleščečo kožo, sama pa trdi, da je skrivnost tudi v dobrem in kakovostnem spancu.

"Telo potrebuje dovolj spanja. V idealnem primeru je najbolje spati devet ali deset ur, jaz pa si prizadevam doseči vsaj osem ur spanja," pravi Jennifer. "Upošteva pravila zdravega življenja. Ne pije alkohola, ne kadi, zdravo se prehranjuje in privošči si dovolj spanca," pa dodaja njen zaročenec Alex Rodriguez.

Diva je tudi prepričana, da lepota prihaja od znotraj ter da je pomembno uskladiti telo in duha. "Verjamem v meditiranje in da takrat, ko ste srečni in čutite radost, kar oddajate lepoto," je dejala Jennifer. Hkrati pa ne skriva, da je - kar se kože tiče - imela srečo, saj ima dobre gene. Tudi njena mama in babica sta imeli lepo kožo.

Kar zadeva nego, ima svoje rituale, ki jih nikoli ne izpusti. Vedno si temeljito očisti obraz po vadbi, tako so pore čiste, koža pa bolj zdrava. Nikoli se ne odpravi spat, ne da bi si odstranila šminko z obraza. Redno uporablja nočne kreme in tako dodatno nahrani kožo, podnevi pa nosi kreme z zaščitnim faktorjem.