Jennifer Lopez razvnela oboževalce, seksi zvezdnica ne popušča: Tudi te kopalke ji odlično pristojijo!

Jennifer Lopez razvnela oboževalce, seksi zvezdnica ne popušča: Tudi te kopalke ji odlično pristojijo! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2020

Ta 51-letna pevka in igralka ne neha presenečati in očitno je, da namerava še precej časa ostati na sceni.

Tudi v času, ko velikih koncertov zaradi koronavirusa ni, nekateri zvezdniki oziroma zvezdnice dobro vedo, kako ohraniti pozornost svojih oboževalcev. Med njimi je zagotovo Jennifer Lopez, ki s svojim videzom in izzivalnimi slikami vedno znova razvname domišljijo predvsem moškega dela publike.

Tokrat je pozornost pritegnila s selfijem, ki ga je posnela med poležavanjem na soncu. Oblečene ima enodelne rjave kopalke, ki bi na marsikateri dami delovale nekoliko pusto, a ona je pač izjema - videti je zelo seksi, njen obraz pa je kljub zrelim letom napet in brez gubic.

Morda je to njen odgovor na nedavne kritike, saj je stilistka, ki je skrbela za njeno garderobo, Jennifer označila za čudaško, saj naj bi pevka zahtevala, da je ne gleda, medtem ko se oblači. To pa je zelo težko, če gre za stilistko, mar ne? Ta mora biti pozorna na to, da je videz njene stranke kar se da popoln. Prav tako je dejala, da je pevka izredno muhasta.

Vse to pa njenih oboževalcev ne moti, saj ji nenehno izražajo podporo preko družbenih omrežij, ona pa jih razveseljuje z lepimi slikami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ Friday feels ✨🌤

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on