Vaaaau, TA pričeska Jennifer Lopez z obraza zbriše 20 let, tako mladostna je videti z njo!

Vaaaau, TA pričeska Jennifer Lopez z obraza zbriše 20 let, tako mladostna je videti z njo! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2021

Postavna pevka in igralka to ikonično pričesko iz 90-ih posodablja s stilom in dokazuje, da starost ni ovira, da bi se zabavali s svojimi lasmi.

Ta retro pričeska je zagotovo priljubljena pri zvezdnicah, saj smo jih v zadnjem času opazili pri njih. No, ni se ji mogla upreti niti Jennifer Lopez, ki je preizkusila slavno pričesko, izjemno priljubljeno v 90-ih letih. 

Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je zdaj takšna lepotička, kaj pravite, komu je bolj podobna?

Marsikdo se takega stila spomni iz svojega otroštva, zdaj pa je pričeska posodobljena in osvežena, tako da je osvojila številne zvezdnice.  Tako jo je Jennifer pred kratkim nosila na zabavi "Rock and Roll Hall of Fame".

Zdelo se je, da se je 52-letna pevka dobesedno "prežarčila" iz 90-ih. Nadela si je svetleč modrček s črno čipko, zraven je kombinirala črne hlače, podobne trenirki, ter črn suknjič. Stajling je dopolnila z dvema čopkoma ob vsaki strani, medtem ko so bili ostali lasje spuščeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

To ni edini retro lepotni trend, ki ga je Jennifer Lopez obudila tisto noč! Pevka je s temnejšo črto za ustnice obrobila svoje ustnice, s čimer je posnemala ta slavni make-up, ki ima slab sloves že od konca 90. let. In lahko dodamo še, da je bila videti izjemno seksi, tako da je bil njen Ben Affleck zagotovo na vso moč ponosen na svojo srčno izbranko.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

Priporočamo