Jennifer Lopez strtega srca, ker je morala odpovedati sanjsko poroko

Jennifer Lopez strtega srca, ker je morala odpovedati sanjsko poroko (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2020

Ameriška pevka in igralka Jennifer Lopez še vedno ne more preboleti, da z njeno sanjsko poroko za zdaj ne bo nič.

Nekdanji vrhunski športnik Alex Rodriguez je zvezdnico Jennifer Lopez zasnubil na sanjski plaži, zaroka je bila za njo veliko presenečneje in zato je ob tem velikem dogodku potočila tudi nekaj solzic.

To poletje sta v Italiji načrtovala sanjsko poroko, kjer sta želela svojo ljubezen kronati s poročnimi prstani, povabiti pa sta želela tudi veliko število njunih prijateljev.

Nihče pa seveda ni računal na koronavirus, ki je za nekaj časa dobesedno ustavil svet in vse se zdi, da bosta letos bolj težko uresničila svoje načrte. "Za zdaj nimava nobenih načrtov. Moramo počakati, da vidimo, kako se bo vse skupaj obrnilo, a je vse skupaj zelo žalostno," je igralka dejala za ameriške medije.

"Po nastopu na Super Bowlu in World of Dance in po koncu mojih filmskih projektov sva si nameravala vzeti malo pavze. No, to v tem trenutku tudi delam, a saj veste, za to poletje sva imela zares veliko načrtov, a zdaj je vse na čakanju," je dejala Jennifer.

"Moje srce je strto, ker sva imela zares čudovite načrte. A si obenem govorim, da je imel bog očitno večje načrte in da morava samo malo počakati. Mogoče bo vse še boljše, moram samo verjeti, da bo resnično tako," je dejala žalostna zvezdnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Priporočamo