Jennifer Lopez pri 54 letih nosila tako izzivalno obleko, da bi skoraj pokazala preveč in takole je zapeljiva

20. 11. 2023
Deli
Jennifer Lopez pri 54 letih nosila tako izzivalno obleko, da bi skoraj pokazala preveč in takole je zapeljiva (foto: Profimedia)
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez je v tej modni kombinaciji obračala vse glave.

Slavna igralka in pevka Jennifer Lopez je na turnirju v pokru in blackjacku 2023 Eastern Congo Initiative, ki je potekal v hotelu Palazzo v Las Vegasu, v podporo svojemu možu Benu Afflecku, pokazala veliko elegance. Obleka, ki jo je nosila ta večer, ni dopuščala ene same napake in mnogim se je zdelo, da bi že en napačen gib pokazal preveč, saj je bil rez obleke narejen tako, da bi kaj hitro lahko na dan pokukala tudi kakšna bradavička.

Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

Zvezdnica je blestela v črno-srebrni obleki Davida Kome, ki je odlično poudarila njeno postavo. Obleka je imela drzen asimetrični izrez na prsih, razporke do stegen in srebrne kristale na vratu, prsih in kratkem robu. Njeni dodatki so bili prav tako očarljivi, saj je modno kombinacijo kombinirala z visokimi črnimi petami in visečimi srebrnimi uhani. J.Lo je piko na i svoji podobi dodala z rjavim bleščečim senčilom za oči in bleščečimi ustnicami, medtem ko so ji lasje prosto padali čez ramena v popolnih kodrih.

Slavna pevka si je ves večer izmenjeval zaljubljene poglede s svojim možem, ki je bil v modri obleki, beli srajci in črnih čevljih videti elegantno. Igralec Ben Affleck je leta 2010 skupaj z Whitney Williams ustanovil organizacijo Eastern Congo Initiative, "ki se ukvarja z zagovorništvom in financiranjem ter pomaga ljudem v vzhodnem Kongu", piše na uradni spletni strani.

V zadnjem času so bile sicer glasne govorice, da naj bi se v zakonu Jennifer in Bena že pojavila prva nesoglasja, a se zdi, da sta na nedavnem večernem dogodku prav vse govorice uspela uspešno zatreti, saj sta bila videti zelo zaljubljeno in mnogim se je zdelo, da sta enostavno neločljiva. Vsekakor se je videlo, da je kemija med njima odlična, o kakšnih prepirih pa ni bilo ne duha ne sluha.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.