Jennifer Lopez v teh kopalkah pokazala sanjsko postavo, navdušila je s čvrstimi nogami in bujnim dekoltejem

Jennifer Lopez v teh kopalkah pokazala sanjsko postavo, navdušila je s čvrstimi nogami in bujnim dekoltejem (foto: Profimedia) Profimedia
6. 4. 2021

Po tem, ko so govorice o njenem razhodu in prekinitvi zaroke z Alexom Rodriguezom izzvenele, se zdi, da je latino diva videti bolje kot kadar koli prej.

Svojo zavidanja vredno formo rada pokaže sledilcem in oboževalcem, zato si pogosto natakne kopalke in se postavi pred objektiv. Tokrat jih je očarala z modnimi enodelnimi kopalkami kožne barve, v katerih je videti fantastično. Oboževalcem je v oči padel njen dekolte, saj izrez ponuja velikodušen pogled na njeno oprsje. Prav tako so v ospredju njene vitke in čvrste noge, na katerih ni niti trohice celulita.

V zadnjem času ji ni bilo lahko, saj se je očitno med njima z Alexom nekaj dogajalo. Jennifer Lopez je že pred časom priznala, da sta morala poiskati pomoč svetovalca zaradi težav, ki sta jih imela v zvezi, a kot zaenkrat kaže, sta jih uspešno prebrodila. Tudi ko so mediji poročali o prekinitvi njune zaroke, saj naj bi jo Alex prevaral z zvezdnico resničnostnega šova, se je izkazalo, da sta zmogla iti tudi preko tega.

Zdaj se je Jennifer spet vrnila, močnejša kot doslej. Svojim oboževalcem skoraj vsak dan na družbenih omrežjih pokaže, s kakšnimi projekti se trenutno ukvarja, saj ne more nastopati na velikih odrih. Znašla se je tako, da pogosto snema modne editoriale, pred kratkim pa je sodelovala na snemanju filma v Dominikanski republiki. Očitno ima kljub koronakrizi še vedno polne roke dela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Priporočamo