Jennifer Lopez: Vsi njeni odtenki

Jennifer Lopez: Vsi njeni odtenki (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
5. 9. 2017

Pevka in igralka Jennifer Lopez (48) zna vedno opozoriti nase. Naj si bo rdeča preproga, zabava, otvoritev, koncerti ... Kjer so bliskavice, tam je tudi Jennifer Lopez. Poleg petja je do nedavnega imela svoj plesni šov World of Dance, pravkar pa snema že tretjo sezono serije Odtenki modre (na programu Fox Crime bo septembra druga sezona).

V seriji igra detektivko Harlee McCord, ki dela na tajnem oddelku FBI. Njena naloga je, da bi odkrila korupcijo in nepravilnosti policije v New Yorku.

Je mati samohranilka in ženska, ki v seriji pokaže tudi svojo ranljivo in nežno plat. Od odtenkov modre pa še do vseh odtenkov njene ljubezni – Jennifer Lopez je svojo (trenutno) ljubezensko srečo našla spet z mlajšim – z nekdanjim igralcem ameriškega nogometa Alex Rodriguez (42).

Spomnimo, njeno ljubezensko življenje do danes ni ravno skromno – Wesley Snipes, Ojani Noa, Tommy Mottola, Sean Diddy Combs, Cris Judd, Ben Affleck, Marc Anthony, s katerim ima dvojčka Casper Smart, Drake in zdaj Alex Rodriguez. Je on zadnji?

Priporočamo