Jennifer Lopez z izzivalno sliko spet dokazala, da letom še kako kljubuje!

Jennifer Lopez z izzivalno sliko spet dokazala, da letom še kako kljubuje! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2019

Abrahamovka Jennifer Lopez je nadvse seksi ženska, ki vzorno skrbi za svoj videz. Naporna vadba poskrbi za njene mišice, kakovostna kozmetika pa za napeto kožo.

Kljub dejstvu, da je pred kratkim proslavila 50. rojstni dan, ameriško pevko njeni sledilci in oboževalci redno zasipajo s komplimenti na račun njenega videza. Kako je tudi ne bi, saj je videti fantastično!

Taka je tudi na sliki, ki jo je na Instagramu objavil njen zaročenec, Alex Rodriguez, ki je nadvse ponosen na svojo izbranko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby, I know you’ve been killing it in Russia and you’ve got one more show to go. Miss you and I can’t wait to see you back at home! #SeeYouSoon #Macha13

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

"Punči, vem, da se ubijaš v Rusiji in da te čaka še en nastop. Pogrešam te in komaj čakam, da se vrneš domov," se glasi Alexov čustven zapis. Nič čudnega, da pogreša tako lepotico, kajne?

Sicer pa uspešna Jennifer vzorno skrbi za svojo kariero - njen naslednji filmski projekt je zgodba o "kokainski botri" Giseldi Blanco. Igrala bo namreč razvpito in zloglasno mafijko v filmu "Botra". Prav tako bo ena od producentk, obstaja pa možnost, da bi se preizkusila tudi v vlogi režiserke.

Priporočamo