Jennifer Lopez z novim fantom v novo stanovanje

Jennifer Lopez z novim fantom v novo stanovanje (foto: profimedia) profimedia
Vir: Nova
3. 10. 2017

Pevka Jennifer Lopez je končno srečna v ljubezni. Tako zatrjuje sama in kot dokaz za to z novim izbrancem Alexom Rodriguezom kupujeta skupno stanovanje.

Ko se je Jennifer Lopez (48) leta 2014 razšla z mladim plesalcem Casperjem Smartom (30), je mislila, da bo za vedno ostala sama. "Takrat sem bila prepričana, da nikoli več ne bom našla ljubezni in da se bom pač morala navaditi na to, da bom sama. Jennifer je namreč tiste vrste ženska, ki je vedno v razmerju. Biti sama je njej nekaj nepojmljivega, a ko se zgodi, potem se mora nekako znajti v situaciji. Tudi ko se je ločila od Marca Anthonyja, se je potrudila, da je v njeno življenje takoj stopil drug moški.

Zanimivo, da se ženska, kot je Jennifer, uspešna in božansko lepa, boji samote. Mislili bi si, da nanjo čaka cela četa moških. A kaj, ko se po navadi uspešnih žensk bojijo. Očitno se je ni bal športnik, bejzbolist Alex Rodriguez (42), ki je sicer bil znan kot ženskar. A očitno ga je Jennifer tako omrežila, da se zdaj misli ustaliti. Par je skupaj manj kot leto dni, a naj bi že iskala skupno stanovanje. Pogoj je, da je to v dveh nivojih, saj ima vsak po dva otroka. Jennifer dvojčka iz zakona z Marcom Anthonyjem, Alex pa tudi ima dve hčerki.

Stanovanje iščeta v New Yorku, kjer par preživi največ časa. "Tako sem srečna, da imam fanta, ki me obožuje," je srečna Jennifer, ki je prepričana, da je v Alexu našla pravega moškega zase. Tudi govorice, da jo vara, je niso odvrnile od njega. Alex pa po drugi strani tudi najde samo pohvalne besede za svojo novo ljubezen. "Jennifer je neverjetna ženska in ena najpametnejših, kar sem jih spoznal v življenju. Poleg tega je enkratna mama. Odlično pa se razume tudi z mojima hčerkama," je zadovoljen Alex.

Jennifer pa pravi, da je na koncu dneva ljubezen najboljša stvar, ki se ti lahko zgodi. "Če ne gre drugače, je za začetek tudi ljubezen do sebe dovolj. Ko pa najdeš nekoga, potem pa je to samo še ognjemet čustev."

Priporočamo