Jennifer Lopez: Zaroka in varanje, res vse v enem?

Zaročni prstan, 
velik kot skala. (foto: Profimedia Profimedia, Planet) Profimedia Profimedia, Planet
Vir: Nova
26. 3. 2019

Uradno je potrjeno, da sta se Jennifer Lopez in Akex Rodriguez zaročila. 

Skupaj sta dve leti in očitno sta ugotovila, da sta si usojena … Rekla je, da je Alex (43), nekdanji igralec bejzbola, na družabnem omrežju objavil fotografijo prstana na njeni roki. In isto fotografijo je objavila tudi Jennifer (49).

Par je skupaj dve leti, spoznala pa sta se na tekmi bejzbola, kamor je pevka prišla skupaj s prejšnjim soprogom, pevcem Marcom Anthonyjem (50). Za Jennifer je to že šesta zaroka. Poročena pa je bila trikrat, najprej z natakarjem Ojanijem Noo (44), plesalcem Chrisom Juddom (49) in pevcem Marcom Anthonyjem.

Zaročena pa je bila še z Benom Affleckom (46) in P. Diddyjem (49). No, tudi Alex se lahko pohvali z nekaj slavnimi ženskami, s katerimi je bil v zvezi; Cameron Diaz (46), Kate Hudson (39) in Madonna (60). Jennifer je bila najdlje poročena z Marcom Anthonyem, s katerim ima tudi enajstletna dvojčka, Emmo in Maximiliana. Da pa vse ne bi bilo tako idilično, so se pojavile govorice, da naj bi Alex Jennifer varal z Jessico Canseco (46).

Govorice je sprožil Alexov nekdanji soigralec Jose Canseco, ki je bil z Jessico poročen tri leta. Vse skupaj je šlo tako daleč, da se je preko Twitterja oglasila tudi sama Jessica in zapisala, da so vse te obtožbe njenega bivšega soproga neresnične. "Nazadnje sem videla Alexa, ko je bil še s Torrie Wilson in takrat smo šli skupaj na večerjo. Poleg je bil še moj fant, vsi smo samo prijatelji, moj bog.“ je zapisala. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia