Jeremy Meeks: Ženo vara s hčerko lastnika Top Shopa

Jeremy Meeks: Ženo vara s hčerko lastnika Top Shopa (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
17. 7. 2017

Najbolj seksi zapornik na svetu, Jeremy Meeks, ki je potem, ko je prišel iz zapora, začel uspešno manekensko kariero, ima ženo in tri otroke. To pa ga očitno nič ne ovira pri tem, da zapeljuje druge ženske ...

Popolnoma javno se je Jeremy Meeks (32) prepustil strastem na luksuzni jahti sira Philippa Greena, lastnika verige trgovin Top Shop. Omrežil je namreč lastnikovo hčerko, 26-letno Chloe, ki je njune skupne slike takoj pričela objavljati na Instagramu. Pod eno izmed njih je napisala, da je to šele začetek in da cenita vso ljubezen in sovraštvo. Jeremy nasprotno ni objavljal njunih skupnih fotografij, le nekaj njih, na katerih je sam.

Resnica pa je, da si je lepotec privoščil počitnice na jahti, ki je plula ob obali Turčije in se na njej strastno poljubljal s Chloe. Jeremy je milijarderjevo hčerko spoznal pred kratkim v Cannesu in med njima se je zaiskrilo. No, številni menijo, da tudi zato, ker je mladenka nesramno bogata. Ko pa so njenega očeta povprašali po najnovejši trofeji svoje ljubljenke, je kratko odvrnil, da ne bo dajal komentarjev in da se ne bo vmešaval v ljubezensko življenje svoje hčerke.

Jeremyjevi oboževalci so jezni nanj, da je tako grdo prevaral oziroma celo zapustil svojo soprogo, s katero je skupaj osem let in ima tri otroke. Še posebej, ker mu je vseskozi stala ob strani, tudi ko je služil dveletno zaporno kazen. No, njegova soproga ima še vedno na družabnih omrežij status poročena in za zdaj ne komentira moževega varanja.

Kdo pravzaprav je Chloe Green? Nesramno bogata dedinja, za katero pravijo, da živi samo za zabave in luksuz. Kako tudi ne, saj ji oče omogoča življenje na res veliki nogi. Lepotička že od svojega desetega leta bojda hodi z očetom na sestanke upravnega odbora, v Monaku pa naj bi študirala na prestižni mednarodni visoki šoli. Chloe ima še dve leti mlajšega brata Brandona.

Chloe pa je tudi znana kot nekdanja zvezdnica resničnostnega šova Chelsea world, in to v obdobju, ko je hodila z biseksualcem Ollijem Lockejem. Med njenimi trofejami je tudi pevec Marc Anthony (45), nekdanji soprog Jennifer Lopez. Njuna zveza je bila dokaj resna in Chloe je celo spoznala njegove otroke. Razšla pa naj bi se samo zato, ker nista imela časa, da bi bila pogosteje skupaj. Marc je vedno na turnejah in potuje po svetu, pa tudi Chloe je vedno kje na kakšnem potovanju. Sicer pa je tudi veliko vprašanje, koliko časa bo zdržala zveza med Jeremyjem in Chloe.

Sandra Bratuša