Jessica Alba: Po porodu na brutalno metodo hujšanja

Jessica Alba (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
8. 8. 2013

Igralka Jessica Alba velja za eno izmed najlepših in najbolj seksi žensk na svetu, kljub temu pa je ta 32-letnica v intervjuju za revijo Women's Health dejala, da obstajajo dnevi, ko niti slučajno ni zadovoljna s svojim telesom.

Lepotička, ki nosi konfekcijsko številko 36, je pojasnila, da ima težave s strijami, celulitom in 'obročki' okoli bokov.

''Bodimo realni, nimam več telesa 14-letnice. Mislim, da bomo srečnejši, če se potrudimo odmakniti od nerealnih idealov. Imam celulit, strije in 'špeh' na trebuhu. Kar je, pač je,'' je izjavila.

Redki bi se strinjali z njo, saj so jo že neštetokrat zasačili na dopustu v bikiniju in je prejela goro komplimentov na račun svojega videza. Pa čeprav je mama dveh otrok, deklic Honor in Haven, ki ju ima s svojim soprogom Cashem Warrenom.

Toda Jessica je pojasnila, da se je po porodu dodobra mučila kar nekaj mesecev, da si je povrnila staro linijo. Po rojstvu druge hčerkice, Haven, si je ob dieti in naporni vadbi omislila celo posebne metode hujšanja:

''Bilo je brutalno in tega ne bi mogel zdržati vsak. Kar tri mesece sem vse dneve in noči nosila dvojne steznike. Bila sem povsem preznojena, a se je splačalo.''