Jessica Biel in Justin Timberlake: Kaj se je dogajalo v njunem ‘poročnem mesecu’?

Jessica Biel in Justin Timberlake: Kaj se je dogajalo v njunem ‘poročnem mesecu’? (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
11. 11. 2012

Igralka Jessica Biel in glasbenik ter občasni igralec Justin Timberlake sta si končno dahnila usodni da. Lea razkriva, kaj se je dogajalo pred veliko zvezdniško poroko in po njej.

Dolgo smo čakali na to, pred kratkim pa sta končno vendarle storila usodni korak – Justin Timberlake in Jessica Biel sta poročena! Zvezdniški parček si je po več kot štiriletnem razmerju v Italiji obljubil večno zvestobo. "Čaroben, nepozaben večer," je Justin novinarjem ameriške revije People opisal veseli dogodek. Pa poglejmo nekoliko bolj podrobno, kaj se je dogajalo pred veselim dogodkom in po njem.

5. oktober: Do poroke je le še dva tedna, a o kakršnemkoli razburjenju ni ne duha ne sluha. Bodoča nevesta je poosebitev umirjenosti, kot potrdi tudi v nekem intervjuju.

8. oktober: Jessico vidijo med 'nakupovalno turnejo' po Parizu, med drugim tudi v poročnem butiku slovite Elie Saab. "Bila je dobre volje in kar žarela je od sreče," razkrije očividec.

10. oktober: Jessica po 'nakupovalnem maratonu' iz Pariza poleti proti Rimu, kjer biva v hotelu Majestic.

16. oktober: Slovesnosti se začnejo in kmalu prileti še nekaj zadnjih gostov. Na primer, glasbenega producenta Timbalanda pot iz Amerike najprej vodi v Nemčijo. V deželi reda in discipline ga čaka zasebno letalo, s katerim odpotuje v skrivno mesto v Italiji, ki je v neposredni bližini kraja poroke. Po besedah dobro obveščenega vira je Justin vso 'poročno akcijo' načrtoval do najmanjšega detajla: "Justin je bil pri načrtovanju zelo profesionalen."

18. oktober: Večer pred poroko bodoča zakonca po poročanjih revije Us Magazine na plaži Cale Masciole priredita divjo zabavo za družinske člane in prijatelje. Med njimi so tudi Beverly Mitchell, Jessicina soigralka iz serije Sedma nebesa, stand up komik Andy Samberg, glasbeni menedžer Johnny Wright ter igralec in televizijski voditelj Jimmy Fallon. Del zabave so tudi koktajli in desetminutni ognjemet. Župan majhnega mesta pozneje pove, da je bilo na zabavi približno 150 ljudi.

19. oktober, opoldne: Poročna druščina se odpelje v bližnjo votlino, kjer ob kaminskem ognju strežejo olive, sir in vino.

19. oktober, 19.30: Justin in Jessica si v hotelski kapeli končno dahneta usodni da, gostje glasno ploskajo. Ko mladoporočenca zapuščata kapelo, po njima dežujejo beli in rdeči listi vrtnic v obliki srca. Sledi sprejem na velikem odprtem prostoru ob cerkvi.

20. oktober: Paparaci Justina prvič po poroki fotografijo v italijanskem Fasanu. Na fotografijah je dobro viden poročni prstan.

21. oktober: Tudi Jessica se v Italiji v javnosti prvič pokaže kot poročena ženska. Na njenem prstu si družbo delata zaročni in poročni prstan. "Čudovito je biti poročen," enoglasno izjavita v sporočilu za javnost, ki ga objavi ameriška revija People: "Ceremonija je bila čudovita in bilo je nekaj zelo posebnega, ko sva bila obkrožena s sorodniki in prijatelji."

24. oktober:
V javnost privre informacija, da bo ekskluzivne fotografije s poroke, ki sta jih menda prodala za 235 tisoč evrov, objavila revija Hello, zvezdniška zakonca pa razkrijeta nekaj detajlov s poroke, med drugim tudi to, da je Justin svoji Jessici pel, ko je hodila proti oltarju. "Pomislil sem, da bi bilo lepo, če bi ji pel, ko bo prihajala proti oltarju. Odrasli ljudje so jokali. Samo upam, da niso jokali zaradi mojega petja, ker sem slabo pel," razkrije glasbenik, ki na poroki ni mogel umakniti pogleda s svoje lepe srčne izbranke. Ta je blestela v rožnati obleki Giambattista Vallija. "Jessica se mi je zdela prelepa," pove Justin, ona pa svojo obleko opiše takole: "Romantična, romantična, romantična. Kombinacija neobičajnega in zanimivega kroja." V en glas še pojasnita, zakaj sta se odločila, da bosta najlepši dan v svojem življenju preživela ravno pri naših zahodnih sosedih: "Italijo sva izbrala, ker obožujeva njihovo kuhinjo. Zelo sva bila vzhičena, ker sva te prekrasne trenutke delila s svojimi prijatelji in sorodniki."

Veliko časa za uživanje v dvoje in sproščanje pa zvezdnikoma domnevno ne bo ostalo, saj ju doma v Ameriki čaka ogromno dela. Po poročanju revije Us Magazine Justin skupaj s svojim prijateljem Timbalandom že ustvarja novo glasbo, Jessica pa se mora vrniti k snemanju filmov. Po pravljičnih dneh se torej po hitrem postopku vračata nazaj v vsakdanjik.