Jessica Biel in Justin Timberlake sta prebrodila težave

Jessica Biel in Justin Timberlake sta prebrodila težave (foto: Profimedia) Profimedia
8. 2. 2020

Jessica Biel je potrdila, da je med njo in Justinom vse vredu.

Mesec dni po tem, ko se je Justin Timberlake javno opravičil svoji ženi zaradi škandala s soigralko Alisho Wainwright, je par želel jasno pokazati, da sta na to zadevo že pozabila in šla naprej.

Justin je praznoval svoj 39 rojstni dan, Jessica je ob tej priložnosti na Instagramu zapisala: "Vse najboljše za rojstni dan želim najbolj brezčasnemu moškemu, ki ga poznam. Nekako odraščaš, ne da bi se postaral. Radi te imamo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to the most timeless man I know. You somehow grow up without growing old. We love you so much ❤️🎂

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

S tem zapisom se je igralka prvič oglasila po škandalu, za katerega se ji je Justin tudi javno opravičil in svoje dejanje označil kot močan spodrsljaj presoje.

"Jasno naj bo, da se med nama s soigralko ni zgodilo nič. Tisto noč sem preveč popil in svoje dejanje zelo obžalujem. Moje vedenje ni bilo primerno. To ni vzor, ki ga želim za svojega sina. Opravičujem se svoji neverjetni ženi in družini, da sem jih spravil v to neprijetno situacijo. Želim biti najboljši oče ter mož in sedaj se bom na to najbolj osredotočil."

Kljub njegovi izjavi je vir takrat povedal, da se Jessica in Justin trudita, da bi se ponovno povezala med seboj. "Nihče ne gre nikamor, vsekakor pa je to vplivalo na njun zakon in njeno zaupanje vanj. Kljub temu, da se ni zgodilo več, je bilo to, kar je storil zelo neprimerno."

Ko so končali snemanje filma z naslovom Palmer, se je Justin vrnil domov v L.A. To se je zgodilo tik pred prazniki.

"Justin se je Jessici veliko opravičeval in se prizadeval sprejeti njena tedanja čustva. Počuti se grozno in si želi, da bi lahko vzel nazaj javno ponižanje in zadrego, ki jo je povzročil. Ženo ljubi in obožuje dejstvo, da je z njo poročen. Izučilo ga je in ne bo dovolil, da se to še enkrat ponovi."

Kot pravi poročna zaobljuba: V dobrem in slabem,…