Joan Rivers upihnila 80. svečko

Vir: Story
30. 6. 2013

"Vse je dobro, moja glava dela!" je izjavila Joan Rivers na zabavi, ki so jo konec tedna v New Yorku priredili njej v čast.

"Samo kadar sem na letalu in poskušam torbo stlačiti v predalnik nad glavo, igram igro stare mame in takrat zavpijem: Naj mi kdo pomaga, stara sem 80 let!" se pošali Joan, ki gre vsak teden iz New Yorka na snemanje oddaje Modna policija (Fashion Police), ki je v Los Angelesu.

Gledalci smo imeli prejšnji teden priložnost videti petdnevni maraton na programu E! Entertainment, kjer so se zvezdniki zabavno poklonili 'modni mrhi' brez dlake na jeziku.

Zanimivo je, da Joan sprva ni bila navdušena nad oddajo in je sodelovanje kljub pregovarjanju svoje hčerke, sicer producentke te oddaje, gladko zavrnila.

"Ko sem prejela klic agentke/producentke (moje hčere) sem bila ravno na tekaški napravi (ker se še kar trudim!) in spomnim se, da sem jo vprašala, ali je morda nora."

Pozneje si je Joan premislila. "Pri E! so rekli, da lahko rečem, kar želim, in moram priznati, da se res zabavamo. Tudi naši odvetniki so tako zlati," se pošali Joan.

Življenje legendarne ameriške igralke poleg dolge kariere zaznamujejo tudi številne lepotne operacije. Več o tem preberite v članku Joan Rivers: 739 operacij in 80 svečk.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 27/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 27/2013

Story Story 27/2013, od 26. 06. 2013