John Travolta: Milijoni za maserja?

Vir: Nova
16. 5. 2012

Prvi neimenovani maser, ki za spolno nadlegovanje toži znanega igralca, zatrjuje, da se je John Travolta med masažo dotikal svojih genitalij, nato pa naj bi predlagal spolne odnose.

V tožbi tožnik zahteva dva milijona dolarjev odškodnine za duševne stiske. Potem se je pojavil še drugi maser, ki za uro masaže računa 200 dolarjev in trdi, da sta se s Travolto sestala 16. januarja in skupaj odšla v bungalov hotela na Beverly Hillsu. Tam si je Travolta privoščil enourno masažo, zatem pa naj bi maserju ponudil 'masažo v zameno' in se dotikal njegovega penisa. Maser naj bi igralcu odvrnil, da s strankami nima spolnih odnosov, ta pa ga je nato označil za zgubo. Zatem naj bi Travolta maserju plačal dvojno ceno masaže in odšel, piše v tožbi.

No, zdaj so se novinarji dokopali do dokazov, da tisti dan, ko naj bi spolno nadlegoval maserja v masažnem salonu na Beverly Hillsu, igralec John Travolta sploh ni bil v mestu angelov, ampak v New Yorku. To trditev so mediji podkrepili z informacijo, da so se dokopali do njegovega računa iz newyorške restavracije, v kateri je tistega 'usodnega' dne jedel, poleg tega pa imajo tudi njegove fotografije, posnete v Velikem jabolku.