John Travolta: V javnost privrele pikantne fotografije

Vir: Lea
4. 6. 2012

V zadnjih tednih ga je več moških obtožila spolnega nadlegovanja, pred kratkim pa se je soočil še z eno neprijetnostjo, saj so bile objavljene fotografije, na katerih je oblečen kot ženska.

Na fotografijah 58-letnik nosi belo obleko, rjav pas, uhane in ogrlico, pod oblačili pa je viden tudi modrček. Na obrazu ima veliko ličil, oči so obrobljene s črno, ustnice mu krasi rožnata šminka, blond lasuljo pa ima speto v konjski rep.

Fotografije, ki jih je objavil The National Enquirer, so bile posnete na neki zabavi v Los Angelesu, na kateri je bil John leta 1997, ko je bil že šest let poročen s Kelly Preston. Na naslovni strani revije piše, da bo Kelly, ki je z njim poročena že več kot 20 let, po tem škandalu prav gotovo vložila zahtevo za ločitev.

Prijateljica igralke, na katero se tabloid sklicuje, pravi: "Kelly mi je rekla, da je njun zakon končan in da ona ne živi več v družinski hiši. Z Johnovim dvojnim življenjem se je lahko soočala dve desetletji, dokler njegovo vedenje ni postalo javna stvar. Vse, kar je prišlo v javnost, pa jo je močno ponižalo, in Kelly je povsem uničena." 

Priporočamo