Johnny Depp in Vanessa Paradis: Zakaj je v resnici razpadla njuna zveza?

13. 7. 2012 | Vir: Lea
Deli

Čeprav sta hollywoodski zvezdnik Johnny Depp in francoska pevka ter igralka Vanessa Paradis šele pred kratkim napovedala, da se razhajata, sta to odločitev v resnici sprejela že pred dvema letoma. Menda prav nič od tega, kar je Johnny storil v zadnjih letih, ni bilo dovolj dobro za Vanesso.

Razmerje Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis, ki se je zdelo eno izmed najtrdnejših v Hollywoodu, je razpadlo zaradi stalnih prepirov, povezanih z obveznostmi in kariero. Na robu prepada sta se znašla že leta 2010, ko je francoska pevka in igralka trdila, da preprosto ne zmore več, a svojih težav takrat nista razkrivala javnosti.

Ni bila zadovoljna

Dobro obveščeni viri, ki so blizu slavnemu parčku, zatrjujejo, da je bil pogost vzrok za nesoglasja in spore med njima Vanessino vztrajanje, naj njen dragi izbira bolj komercialne vloge, kot je na primer vloga v priljubljeni seriji filmov Pirati s Karibov. Čeprav je že dolgo časa velik zvezdnik, je bil Depp namreč dolgo nagnjen k tveganim izbiram, zato je pogosto igral v filmih, ki niso bili že na samem začetku 'obsojeni' na uspeh.

Njegova končna privolitev, da s pirati vstopi v svet hollywoodskih uspešnic, pa se mu je večkratno poplačala. Filmska uspešnica je kinematografske blagajne namreč napolnila z več kot 300 milijoni ameriških zelencev, Johnny pa je v hipu postal eden izmed najpomembnejših igralcev tega časa.

Toda niti ta uspeh niti cena njenega soproga, ki mu je narasla na 20 milijonov dolarjev za film, nista osrečila 39-letne Vanesse. Težko je prenašala, da se njena glasbena kariera ni dobro razvijala. "Vanessi se je začelo dozdevati, da svojo kariero žrtvuje zaradi njegove," je pojasnil vir, ki je zvezdnikoma blizu.

Otroka na prvem mestu

Depp je samo v letu 2010 zaslužil več kot 75 milijonov dolarjev! Na tarnanja in prigovarjanja svoje srčne izbranke se je odzval tako, da se je še bolj zapiral vase in se začel posvečati predvsem sebi. "Nič od tega, kar je naredil, ni bilo dovolj dobro za Vanesso," je še povedal anonimni vir in dodal: "Kadar je delal, ni bila zadovoljna. Kadar ni delal, pa ga je zmerjala z lenuhom, ki se ne trudi dovolj za svojo družino. Žolčni prepiri so bili resnično pogosti. Vanessa je svoje frustracije glasno izražala, on pa je začel piti brez mere."

Čeprav sta se čedalje bolj oddaljevala in posledično odtujevala, pa nikoli nista pozabila svojih dveh otrok, ki sta ju ves čas postavljala na prvo mesto, kar je seveda pohvalno. "Johnnyju se je ob spoznanju, da mu družina razpada, lomilo srce," je še povedal vir.

Po vsem tem sploh ni čudno, da sta se že leta 2010 odločila, da se bosta razšla, a zaradi otrok sta svojo odločitev ohranila v tajnosti.

Menda je Johnny že našel novo ljubezen, in sicer naj bi se ogrel za 26-letno igralko Amber Heard, ki mu je delala družbo v komični romantični drami Zapiti dnevnik. "Pogosto sta skupaj," je govorice potrdil dobro obveščeni vir in dodal: "Zelo se trudi okoli nje."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk