Johnny Depp: Spregovoril o težkem obdobju

Johnny je obudil spomin na boleče obdobje svojega življenja, ko je njegova hčerka hudo zbolela.         (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
18. 11. 2016

Hollywoodski zvezdnik se je leta 2007 bal za življenje svoje hčerke Lily-Rose, ki je zaradi odpovedi ledvic, do katere je prišlo zaradi okužbe z bakterijo E. Coli, pristala v londonski bolnišnici.

Danes je hčerka 53-letnega igralca in njegove bivše partnerice Vanesse Paradis na srečo zdrava 17-letnica, a Johnnyju so se tedni, ki jih je preživel ob bolnišnični postelji, kljub temu vtisnili globoko v spomin in ga zaznamovali.

"Vsem staršem tukaj v sobi ... Tudi jaz sem bil več tednov, ko je bila moja hčerka bolna, eden od tistih staršev. S partnerico in hčerko sem tri tedne živel v bolnišnici in nisem vedel, ali bo preživela ali ne. Starši, imate moje najgloblje spoštovanje. In mojo obljubo, da bom to plemenito bitko ves čas bil skupaj z vami. Nikoli se ne predamo. Tako preprosto je to," je dejal Johnny, ko je v Los Angelesu prejel priznanje Rhonda's Kiss Healing And Hope Award.

Značke: Johnny Depp

Priporočamo