Johnny Depp: Z 20 pričami na sodišče proti Amber

Johnny Depp: Z 20 pričami na sodišče proti Amber (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2016

Igralec Johnny Depp si verjetno ni mislil, da bo kdaj v javnosti pral umazano perilo. A zgodilo se mu je prav to. Nekdanja soproga Amber Heard ga med drugim namreč obtožuje tudi pretepanja. Pravico bo iskal na sodišču, in to s kar 20 pričami ...

Očitno Amber Heard (30) na sodišču ne bo imela veliko možnosti, saj ima Johnny Depp (53) več kot 20 prič, s katerimi bo poskušal dokazati, da soproge ni pretepal ali jo kakorkoli drugače maltretiral. Pred sodnika bosta stopila že septembra, saj si Depp želi vse skupaj čim prej končati in živeti naprej.

Po drugi strani pa Amber zatrjuje, da jo je nekdanji soprog kar nekajkrat pretepel in da ji je vrgel mobitel v obraz. Johnny pa zatrjuje, da se je ni nikoli niti dotaknil. Igralčeva odvetnica je tako zbrala več kot 20 prič, ki so bile prisotne tistega dne, ko Amber trdi, da jo je napadel. Pod prisego bosta pričala tudi dva policista, ki sta se odzvala na Amberin klic 21. maja, ko je trdila, da jo soprog pretepa. Pričali bodo tudi vratarji zgradbe, ki so Heardovo videvali vsak dan med 21. in 27. majem.

Prav te dni je igralka v javnost poslala fotografije, na katerih se vidi modrica na očesu, a vratarji zatrjujejo, da ni imela prav nobene modrice, ko so jo videli v živo. Svoje bodo povedali tudi igralčevi varnostniki, ki so bili z njim takrat, ko naj bi napadel soprogo. Deppova odvetnica je kot pričo poskušala pridobiti tudi Amberino predstavnico za stike z javnostjo, ki je bila prav tako prisotna, ko se je igralka s svojim odvetnikom dogovarjala o tožbi.

Na koncu pa je tu še čistilka Hilda Vargas, ki zatrjuje, da bo na sodišču pokazala nenavadno odkritje iz doma slavnega para, ni pa jasno, za kaj gre. Na koncu so pred kratkim razkrili še, da bo kot priča na sodišče prišla tudi Vanessa Paradis (43), nekdanja partnerica Johnnyja Deppa, ki je takoj, ko ga je Amber začela obtoževati nasilja, stopila na njegovo stran. Johnny in Vanessa sta bila skladen par kar 14 let, dokler se ni on nesmrtno zaljubil v mlajšo Amber.