Jon Bon Jovi se je ljubko šalil na račun princa Harry in povedal, kaj bo z njim naredil v studiu

Jon Bon Jovi se je ljubko šalil na račun princa Harry in povedal, kaj bo z njim naredil v studiu (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2020

Svetovno znani glabenik Jon Bon Jovi se veseli sodelovanja s princem Harryjem in priznava, da je srečen, ker je kraljevi član pristal na njuno glasbeno sodelovanje.

Jon Bon Jovi in princ Harry bosta družila moči in skupaj posnela pesem Unbroken, ki bo himna letošnjih Invictus Games.

Jon Bon Jovi je pesem originalno napisal za ameriški dokumentarni film To Be Of Service, ki spremlja ameriške veterane, ki se borijo s PSTD in ki jih spremljajo usposobljeni psi, ki jim pomagajo lajšati travme.

Nato je besedilo poslal tudi princu Harryu in mu dejal, da bi ga lahko uporabili za himno za Invictus Games. Športne igre Invictus Games so namenjene ranjenim, poškodovanim ali bolnim vojakom in veteranom.

"Dejal je da in tega se drži, zelo se veselim sodelovanja," je Jon Bon Jovi dejal ameriškim medijem.

Ob vsem skupaj pa se je slavni glasbenik tudi nekoliko pošalil iz princa in trenutne situacije. "Spraševal sem, kako naj ga naslavljam in kaj naj naredim, nato pa sem se odločil, da ga bom naslavljal kar "Umetnik, ki je trenutno znan pod imenom Prince", izvirno kajne," se je šalil glasbenik.

Verjamemo, da mu princ Harry šale ne bo zameril, saj je znan po svojem odličnem smislu za humor in zato se bo tudi sam verjetno le nasmejal, ko jo bo slišal.