Jon Bon Jovi: Z najbližjimi bo prebrodil težave

Roker je prepričan, da je njegova družina dovolj močna, da bo s skupnimi močmi prebrodila težave, v katerih se je znašla njegova hčerka Stephanie. (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Nova
4. 12. 2012

Nihče v družini slavnega rokerja Jona Bona Jovija ni niti slutil, da je njegova 19-letna hčerka Stephanie odvisna od heroina.

To se je razvedelo šele, ko je vzela prevelik odmerek in pristala v bolnišnici. Roker je ob tem očitno ohranil precej mirno kri, saj je izjavil, da bo skupaj s svojimi najbližjimi prebrodil tudi te težave.

»Moj posel se zdi zelo glamurozen, a le v primeru, da ga ne jemlješ preveč resno, lahko tudi živiš od njega. Življenje gre naprej. Takšne stvari se pač dogajajo,« je nedavni incident kar nekoliko filozofsko komentiral 50-letni Jon Bon Jovi v intervjuju za Fox 11.

Zvezdnik, ki ima iz 23 let trajajočega zakona z Dorotheo Hurley štiri otroke, je prepričan, da se vse dogaja z določenim razlogom in da je prav tragedija njegove hčerke dokaz za to, da je družina dovolj močna, da s skupnimi močmi prebrodi vse skupaj.

»Hvaležen sem oboževalcem za podporo in lepe želje, namenjene moji družini. To nam zelo veliko pomeni,« je še dodal priljubljeni roker.

Priporočamo