Jon Hamm: Ima težave z alkoholom

Vir: Lea
21. 7. 2011

Zvezdnik serije Mad Men ima menda kar precej velike težave z alkoholom. Kot Don Draper, ki ga igra v seriji, tudi on rad pregloboko in predvsem prepogosto pogleda v kozarček, njegovi prijatelji pa pravijo, da se utegne zgoditi, da bo pristal na zdravljenju.

Prav pred kratkim so ga mrtvo pijanega zasačili pred restavracijo Little Dom’s v Los Angelesu. “Mislim, da je bil totalno pijan. Iz restavracije je prišel okoli polnoči, jaz pa sem šel proti njemu. Odprl sem mu vrata, on pa je skoraj padel ven. Vprašal sem ga, ali je vse v redu, a je le vijugal naprej in nekaj momljal. Njegova punca Jennifer mu je sledila in zavijala z očmi,” je povedal vir.

Hamm med snemanji menda ne pije, zato pa po pijači seže takoj, ko se kamere ugasnejo. “Na snemanju je Jon trezen kot duhovnik, kadar ne dela, pa se rad sprosti ob eni ali dveh pijačkah. Ali več. Na koncu večera je vedno videti vinjen, njegov vzdevek je zato Hammered (pribit). Je zelo dober človek, a je njegova nagnjenost k popivanju sprožila govorice. Nihče si ne želi, da bi pristal na zdravljenju,” je še povedal dobro obveščeni vir.

Priporočamo