Joško Čagalj: Veseljak po srcu, ki obožuje svojo družino

Joško Čagalj: Veseljak po srcu, ki obožuje svojo družino (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
13. 3. 2017

Priljubljeni pevec Joško Čagalj, ki ga bolje poznamo pod imenom Jole, svoje oboževalce preseneča z novo pesmijo, po duetu, ki ga je posnel z Luko Bassijem, je izdal mirno balado z naslovom 'Rasipnik'.

Pod pesem se je podpisal eden izmed najuspešnejših avtorjev na Balkanu, Tonči Huljič, ki sodeluje tudi s Petrom Grašem, Oliverjem Dragojevićem in številnimi drugimi glasbeniki.

Nova Joletova pesem je čudovita balada, polna čustev, ki so jo številni že označili za prelomno pesem Joškove kariere. "Že več let me nagovarjajo, da posnamem pesem, ki bi bila polna emocij in bi, kot pravijo, 'imela dušo'. Jaz sem veseljak že celo življenje in v večini sem izdajal zabavljaške pesmi, takšne, ki ljudi prisilijo, da pomigajo z boki in se poveselijo s prijatelji. Tokrat pa sem posnel težko pesem, polno emocij, in pokazal čisto drugačno plat veseljaka Joleta. Jaz zelo rad sedem za klavir in pojem balade, tokrat pa sem prvič takšno balado tudi posnel in predstavil svojim poslušalcem," je povedal Jole in nam zaupal, da pesem govori o moškem, ki živi razsipno, menja ženske, dokler ne spozna tiste 'prave', s katero se umiri in ustali.

"Pesem ni niti malo avtobiografska, za mene sta jo napisala Vjekoslava in Tonči Huljič," v smehu prizna pevec in nadaljuje: "Jaz sem že dolgo umirjen, doma imam prelepo ženo, tri hčerke in dva psa. Ni pa skrivnost, da rad zažuram, v srcu sem veseljak, in čeprav sem veliko noči poslovno v diskotekah, se z veseljem tudi zasebno udeležujem takšnih in drugačnih zabav."

Anja Kontrec