Joško Čagalj: “Žena Ana podpira vse štiri vogale hiše”

Joško Čagalj: “Žena  Ana podpira vse štiri vogale hiše” (foto: Srećko Rundić) Srećko Rundić
Vir: Lady
30. 12. 2017

Joško Čagalj - Jole, največji zabavljač med estradniki, tik pred zaključkom leta znova preseneča, in sicer s še eno veselo in ljubezensko pesmijo Maksimalno.

"Moja strast je ustvarjati glasbo, ki ljudi sprošča, ki jim premakne boke in jih spomni na to, da se morajo veseliti življenja. Pesem kot predčasno darilo podarjam vsem svojim poslušalcem in upam, da jim bo polepšala decembrske zabave ter praznične dni, ki prihajajo," nam je o novi pesmi zaupal Joško, ki se je kot deček sicer najbolj razveselil kolesa, ki mu ga je Božiček prinesel pri botru. Jole se poleg z uspešno glasbeno kariero lahko pohvali tudi z bogatim družinskim življenjem, saj je očka trem deklicam, družino pa dopolnjujeta tudi dva psička, zato pravi, da bo praznike preživel doma.

"December je za glasbenike najbolj naporen mesec v letu. Zato je včasih težko usklajevati družinsko življenje in kariero, ampak nekako zmoremo. Imam neverjetno srečo s soprogo Ano, ki podpira vse štiri vogale hiše, super se ujameva in na koncu je vse, kot mora biti. Letos bom prvič za silvestrovo doma, koncert imam namreč v Splitu na rivi prav 31. decembra. Nastopa se neizmerno veselim, to so moje mesto in moji ljudje in mislim, da bo res žur, ki se ga bomo še dolgo spominjali," nam je še zaupal Jole. 

Foto: Srećko Rundić