Juan Diego Covarrubias svoje Slovenke ne skriva več

Juan Diego Covarrubias (foto: Getty Images) Getty Images
Vir: Lea
11. 12. 2013

Mehiški zvezdnik telenovel Juan Diego Covarrubias ne skriva več svoje srčne izvoljenke, Slovenke in nekdanje misice 22-letne Kim Rebecce Lekše.

26-letni zvezdnik je razkril, da je šlo za ljubezen na prvi pogled in da je v Kim našel svojo sorodno dušo, ki je povsem osvojila njegovo srce.

Sicer morajo zvezdniki pogosto skrivati svoje ljubezni, saj je zaradi oboževalk bolje, da so sami. A Juan očitno ni več zdržal in je želel svojo srečo deliti tudi s svetom oziroma s svojimi oboževalci.

Naj spomnimo, da sta se igralec in Kim spoznala na Televisi, kamor je ona prišla na obisk. Kim se verjetno še sanjalo ni, da bo spoznala tudi veliko ljubezen, ko bo odšla študirat na mehiško igralsko šolo CEA.

Juan trenutno snema nadaljevanko De que te quiero, očitno pa bodo zaradi velike priljubljenosti snemanje podaljšali vse do aprila. To pomeni, da bo zvezdnik na polno zaposlen.

Seveda pa verjamemo, da bo vmes našel tudi čas za svojo novo ljubezen. Da mlada igralca mislita kar resno, potrjuje tudi dejstvo, da se mu je Kim pridružila na službenem potovanju v Acapulcu, kar sta izkoristila tudi za krajše počitnice.

Priporočamo