Julia Roberts je še vedno taka lepotica, kot je bila, tudi brez trohice make-upa, samo poglejte jo!

Julia Roberts je še vedno taka lepotica, kot je bila, tudi brez trohice make-upa, samo poglejte jo! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2021

Zdi se, da se slavna hollywoodska igralka sploh ne stara.

Tako bi vsaj lahko sklepali po fotografiji, ki jo je objavila na svojem družbenem omrežju in na kateri je kljub temu, da je povsem brez make-upa, videti izjemno mladostno in sveže. Očitno so hudi časi za njo, saj so se še lani pojavljale govorice, da z Julijo Roberts ni vse v redu, saj je v enem trenutku precej shujšala.

Takrat je dejala, da je za izgubo kilogramov kriv stres, saj se je povsem predala delu in cele dneve preživela na snemanjih. A si je uspešno opomogla. Oboževalci so nad njo izjemno navdušeni in so ji namenili številne pohvale, ne samo zaradi videza, ampak tudi zaradi dejstva, da se je cepila proti covidu - to je zapisala v objavi ob sliki in s tem vzpodbudila druge, naj ravnajo tako kot ona.

Lepa igralka ves svoj prosti čas namenja svoji družini, soprogu Danielu in trem otrokom. Že pred časom je dejala, da sta zelo dosledna starša ter da pri vzgoji ne popuščata. Dovolj zgovoren je podatek, da njeni otroci dolgo časa niti niso vedeli, kako slavna oseba je njihova mama, saj s soprogom ne dovolita, da bi prosti čas preživljali pred televizijo ali na svetovnem spletu. Raje se lotijo drugih aktivnosti in čas preživljajo v naravi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)