Julia Roberts presenetila na zlatih globusih - o pretirani suhosti ni več sledu!

Julia Roberts presenetila na zlatih globusih - o pretirani suhosti ni več sledu! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2019

Pred kratkim so v javnosti zaokrožile slike močno shujšane Julie Roberts, zaradi katerih je njene oboževalce začelo skrbeti za igralkino zdravje. Na podelitvi filmskih nagrad zlati globus je na rdeči preprogi naravnost zablestela!

O tem zgovorno pričajo fotografije, na katerih ni več videti suhljatih nog in upadlega obraza. Sicer pa je Julia tudi sama pred časom priznala, da je nehote shujšala, kar je bila posledica prevelike količine dela in premajhne skrbi za redno in zdravo prehrano. Ampak očitno so ti časi za njo.

Julia Roberts

No, zdaj je videti prav čudovito, a še pred nedavnim ni bilo tako. Ko so jo vprašali, zakaj je izgubila kilograme, je dejala: “Svoj zadnji film lahko poimenujem kar kardio igra. Vsak dan moraš imeti na sebi tono stvari in divjati gor ter dol po stopnicah. Priznam, da sem izgubila eno konfekcijo številko in so mi vse hlače zdaj prevelike, nekatere mi celo padajo dol,” je povedala v eni izmed pogovornih oddaj. Če pogledate spodnjo fotografijo, boste takoj ugotovili, zakaj je oboževalce skrbelo za Julio, saj je razlika prav očitna.

Julia Roberts