Julia Roberts spregovorila o izgubi kilogramov

Julia Roberts spregovorila o izgubi kilogramov (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
8. 11. 2018

Čeprav ni imela nikoli težav z odvečnimi kilogrami, je v zadnjem času igralka Julia Roberts še bolj vitka kot kdajkoli.

Zagotovo ena najlepših žensk Hollywooda je kljub svojim 50 letom še vedno videti fantastično. Bolje od marsikatere mlajše kolegice. Vse to pa se je zgodilo zaradi zadnje vloge, ki je bila res prava telovadba. “Svoj zadnji film lahko poimenujem kar kardio igra,” se šali igralka. “Vsak dan moraš imeti na sebi tono stvari in divjati gor ter dol po stopnicah. Priznam, da sem izgubila eno konfekcijo številko in so mi vse hlače zdaj prevelike, nekatere mi celo padajo dol,” je povedala v eni izmed pogovornih oddaj. Julie smo sicer vajeni v bolj romantičnih komedijah, sama pa priznava, da so njena največja strast trilerji, ki pa hkrati zahtevajo nekoliko večjo telesno pripravljenost.

“Zelo imam rada ta filmski žanr in imela sem veliko srečo, da sem lahko zaigrala v nekaj njih. Čeprav že vnaprej vem, da je snemanje tovrstnih filmov zelo naporno, se ponudbam ne morem upreti,” pravi Julia. Dodaja, da ko je prebrala scenarij za zadnji film, se je takoj odločila sprejeti vlogo. Julia trenutno igra v seriji Homecoming, kjer ima vlogo natakarice Heidi, ki je zamenjala kariero.

Hkrati s težkimi vlogami pa se mora Julia tudi otepati govoric, da je njen zakon v krizi in da se ločuje. Pred poletjem je tudi sama klonila in je odprla svoj Instagram. To pa ji je prišlo prav, saj so se okrepile govorice o ločitvi, sama pa je na profilu lahko objavljala slike, na katerih sta s soprogom, kamermanom Dannyjem Moderom, videti zelo srečna. Sicer zvezdnica zelo nerada govori o zasebnem življenju, je pa povedala, da je z Dannyjem in svojimi tremi otroki zelo srečna. “Prav moj soprog je tisti, ki je spremenil moje življenje. Nekoč sem bila sama sebi povsem dovolj, snemala sem filme in bila svobodna … Z njim sem ugotovila, da to ni tisto, kar si želim.”Dannyja je spoznala po letih propadlih zvez in enega propadlega zakona s pevcem Lylom Lovettom. Sedanjega moža je takrat 36-letna Julia spoznala na snemanju filma Mehikanka, v katerem je zaigrala z Bradom Pittom. Danny je bil takrat poročen z vizažistko Vero Steimberg, Julia pa je bila v zvezi s kolegom Benjaminom Brattom. “Ko sem zagledala Dannyja, sem se vanj zaljubila na prvi pogled in tako zelo sem si želela biti z njim. Vedela sem, da bodo težave, a vseeno nisem mogla nehati misliti nanj …”


Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo