Julia Roberts tik pred ločitvijo, Angelina Jolie pa ima novo ljubezen

Julia Roberts tik pred ločitvijo, Angelina Jolie pa ima novo ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
3. 3. 2017

Je zakon Julie Roberts res tik pred dokončnim razpadom? Je srce Angeline Jolie res osvojil nov moški? To sta vroči vprašanji, ki si ju v zadnjem času postavljajo tisti, ki spremljajo dogajanje v Hollywoodu. In po nekaterih informacijah je odgovor na obe vprašanji pritrdilen ...

Govorice o tem, da se je zakon igralke in filmske producentke Julie Roberts ter snemalca Daniela 'Dannyja' Moderja znašel v krizi, se širijo že kar lep čas. Po poročanju spletnega portala Radar Online je Danny že decembra lani spakiral kovčke in se izselil iz družinskega domovanja v Malibuju. Zaradi otrok, 12-letnih dvojčkov Hazel Patricie in Phinnaeusa 'Finna' Walterja ter devetletnega Henryja Daniela, je sicer ostal v bližini, odselil se je namreč v sosednjo hišo na drugi strani ulice, a 49-letno Julio je kljub temu vse skupaj menda močno prizadelo. Reševanja ljubezenskih težav naj bi se lotila s prenajedanjem in se – kot poročajo včasih nesramni in neokusni ameriški mediji – iz čednega dekleta prelevila v debelo dekle.

"Zaradi vsega skupaj je povsem na tleh. Zredila se je že za skoraj 20 kilogramov, svoji dieti in ukvarjanju s športom pa se je povsem odpovedala," je za omenjeni spletni portal povedal domnevno dobro obveščeni vir. Takoj ko otroci odidejo v šolo, se pobita Julia menda prepusti melanholičnosti, gleda televizijo in se baše s čokoladami, picami ter mastno hitro hrano. "Hrano ji dostavljajo na dom. Predjed, glavna jed, sladica –'pospravi' preprosto vse," je še pojasnil vir.

Živita različni življenji

Ne glede na to, ali človek verjame takšnim zgodbicam ali ne, pa ostaja dejstvo, da je zvezdnica na najnovejših fotografijah, ki so nastale, ko se je s sinom Finnom sprehajala po Malibuju, videti nekoliko obilnejša kot sicer. Dejstvo pa je tudi, da Julia in 48-letni Danny, ki sta se leta 2000 spoznala na snemanju filma Mehikanka, 4. julija 2002 pa sta se na njenem ranču Taos v Novi Mehiki sprehodila do oltarja, živita povsem različni življenji. Številni so se čudili že februarja 2015, ko Danny svoje slavne žene ni spremljal na pogrebu njene mame, družbe pa ji ni delal niti aprila lani, ko je zablestela na losangeleški premieri svoje komične drame Materinski dan. In kaj naj bi bilo pravzaprav krivo za to, da v zakonu škriplje?

Julia in Danny sta se menda najpogosteje prepirala zato, ker naj bi bila hollywoodska zvezdnica obsedena z nadzorom. Od tega, da ima prav vse pod kontrolo, naj bi bila že kar odvisna. Jabolko spora pa naj bi bili tudi člani njegove družine, ki so imeli velikokrat finančne težave, Julia pa je bila tista, ki je te težave stalno reševala. Morda res nima sreče v ljubezni, se pa simpatična igralka lahko tolaži vsaj s tem, da je še vedno zelo vroča in zaželena v Hollywoodu. Nazadnje smo jo lahko gledali v trilerju Denarne igre, ki je nastal pod režijsko taktirko Jodie Foster in v katerem ji je družbo delal George Clooney, drama Wonder, ki jo je posnela z Owenom Wilsonom, je v fazi poprodukcije, v pripravi pa je že televizijska serija Today Will Be Different.

Združil naj bi ju 'nor, nekonvencionalen duh'

Medtem ko se za Julio ljubezensko razmerje končuje, pa se za njeno slavno kolegico, igralko, filmsko ustvarjalko in dobrodelnico Angelino Jolie menda začenja. Ko je 41-letnica septembra lani vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta, so začeli Bradu pripisovati afero z Marion Cotillard, soigralko iz akcijske romantične drame Zaveznika, zdaj pa Angelini pripisujejo razmerje z igralcem, režiserjem in glasbenikom Jaredom Letom! Spletna stran Hollywood Life, ki se sklicuje na ne vedno najbolj resno in verodostojno revijo Star, poroča, da je Jared stik z Angelino navezal že septembra lani. V roke naj bi torej pljunil takoj po tem, ko je izvedel, da se ločuje od Brada.

Romanca Angeline in njenega 45-letnega kolega naj bi se začela s pogostimi in dolgimi telefonskimi pogovori, nato pa sta se menda začela na skrivaj dobivati. Neimenovani viri celo zatrjujejo, da med zvezdnikoma, ki sta skupaj igrala v dveh filmih, leta 1999 v biografski drami Nore in svobodne, pet let pozneje pa v zgodovinskem epskem spektaklu Aleksander, že od nekdaj vlada kemija, ker sta oba 'norega, nekonvencionalnega duha'. Kaj je res in kaj ne, bo seveda pokazal čas.