Julio Iglesias: Prve slike z najmlajšim sinom

Vir: Story
29. 12. 2008
Če bi nas kdo vprašal, bi verjetno rekli, da je imel Julio Iglesias v življenju na tisoče žensk. Zato je zanimiv podatek, da je načeloma vse življenje preživel z dvema ženskama.

Prva žena Isabel mu je rodila tri otroke: Chabeli Iglesias, ki dela kot novinarka v Washingtonu, Julia Joséja Iglesiasa, ki dela kot model, izdal pa je tudi že dva albuma, ter seveda Enriqueja. Z drugo ženo Mirando pa ima pet otrok. Skupaj torej osem. Zadnji se je rodil maja lani, ko je bil Julio star 63 let. Julio je namreč že večkrat omenil, da je bil sicer poročen dvakrat, ampak da ga to ni ustavilo pri druženju s simpatičnimi damami. Hkrati se tudi pohvali, da je spal že z več kot 3.000 ženskami. Koliko je od tega resnice, ve samo on, so ga pa pri neki moški reviji uvrstila na 4. mesto živečih seks legend. Junija leta 2001 je pri 57 letih diplomiral iz prava na univerzi v Madridu in s tem izpolnil obljubo, ki jo je dal očetu, da bo nekoč gotovo končal študij.


Po naravi je Julio perfekcionist in sam svoj najhujši kritik. To ga žene naprej in k temu, da je z leti samo še boljši. Kljub neštetim podrtim rekordom v glasbenem svetu še vedno prav vsak svoj novi projekt naredi s srcem in zato vsakič znova ustvari brezčasne mojstrovine. Bolj kot kdajkoli je osredotočen na svojo kariero in turnejo, ki se je pričela že januarja v južni Afriki. Hkrati pa ne zanemarja svoje družine in najmlajšega sina Guillerma, ki ima danes leto in pol in je največji dragulj v njegovem življenju.

Podira rekorde
Julio je v svoji karieri izdal 80 albumov, in sicer v angleščini, španščini, francoščini, portugalščini, italijanščini in nemščini. Pravi, da si šteje v veliko čast, ker so sporočila iz njegove glasbe prevedena v svetovne jezike. Prvi album v angleščini z naslovom 1100 Bel Air Place je izdal leta 1984 in takoj dosegel multiplatinasto naklado! Hkrati je še istega leta poskrbel za pomemben most med evropsko in ameriško glasbo, saj je njegov duet z Williejem Nelsonon To All The Girls I Loved Before postal eden največjih hitov vseh časov. Sledila je svetovna promocijska pogodba s Coca Colo, že leta 1985 pa ga je doletela še prav posebna čast – na hollywoodski Walk of Fame so odkrili zvezdo z njegovim imenom.

Napisala Sandra Bratuša
Fotografije Promocijski material

Nova Story že v prodaji

Story