Justin Bieber je nenadoma zaprosil svoje dekle!

Justin Bieber je nenadoma zaprosil svoje dekle! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
26. 7. 2018

Kanadski pevec Justin Bieber je pognal v žalost oboževalke širom sveta. Kar na lepem je namreč odjeknila novica, da se je po kratki romanci zaročil ...

In kdo je lepotica, ki je tako omrežila mladega pevca Justina Bieberja (24), da bi z njo kar skočil v zakonski stan? Gre za lepo Hailey Baldwin (21), hčerko igralca Stephena Baldwina (52). Zaroka je bila na Bahamih, kjer sta mlada zaljubljenca počitnikovala. Hailey in Justin sta na kratko hodila leta 2015 in 2016, se razšla in pred mesecem dni spet oživila svojo ljubezen.

To se je vse dogajalo po tem, ko je pred kratkim Justin zapustil Seleno Gomez (25), s ka­tero se je dolga leta razhajal in ponovno sestajal. Zaroka se je zgodila v restavraciji, kamor so kar na lepem prišli pevčevi varnostniki in vsem prisotnim naročili, naj odložijo mobitele, ker se bo nekaj posebnega zgodilo. Justin je nato Hailey zaprosil pred vsemi. Pevčev oče Jeremy Bieber je na družabnem omrežju objavil sinovo sliko in poleg napisal, da je zelo ponosen in srečen zaradi novega sinovega poglavja. To so si številni razložili kot potrditev Justinove zaroke.

S sinovo zaroko se je pohvalila tudi pevčeva mama in je na svojem profilu zapisala ljubezen, ljubezen, ljubezen. Zaroka naj bi bila za Hailey veliko presenečenje, saj česa takega ni pričakovala. Justin je prstan kupil še v New Yorku, njegov prijatelj pa pravi, da je šlo za nenadno odločitev in da je kar na lepem ugotovil, kako je med njim in izvoljenko neka posebna povezanost, ki se je ne da z ničimer primerjati.

Očitno je z nastalo situacijo zadovoljen tudi njen oče, igralec Stephen Baldwin, ki se je tudi pohvalil z veselo novico. "Sladek nasmešek na mojem obrazu. Vedno sem prosil za božjo voljo. Vselila se je v srca JB&HB. Naj bo njegova volja izpolnjena. Zelo vaju imam rad, je zapisal. Tak zapis niti ni nenavaden, saj je Stephen zelo veren in je očitno z Bieberjem zadovoljen tudi zato, ker se je pevec v zadnjem času obrnil k veri in redno hodi v cerkev. Zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo poroka.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografija: Profimedia