Justin Bieber priznal, da je bil po koncu razmerja s Seleno Gomez precej na tleh

Justin Bieber priznal, da je bil po koncu razmerja s Seleno Gomez precej na tleh (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2020

Slavni pevec Justin Bieber je v novem intervjuju povedal, da mu je žal, ker se ni znal moško obnašati s svojo nekdanjo srčno izbranko Seleno Gomez in da je iz razmerja odšel povsem ranjen.

Justin Bieber je po koncu razmerja s svojo najstniško ljubezenijo Seleno Gomez potreboval dolgo časa, da je uspel zaceliti vse odprte rane, ki jih je za seboj pustilo to toksično razmerje.

25 letni pevec je danes poročen s plavolaso manekenko Hailey Baldwin in v nedavnem intervjuju je priznal, da je na začetu razmerja z Hailey še vedno nosil veliko težo svojega preteklega razmerja in da je potreboval veliko časa, da je vse predelal in obrnil nov list v svojem življenju.

Ko je srečal svojo današnjo ženo, je bil z njo povsem odkrit in ni skrival, da ima še marsikaj za predelati. "Dejal sem ji, da sem še vedno zelo ranjen in da poskušam razumeti sebe in se še nisem pripravljen obvezati za kaj bolj resnega. Ne bi želel reči eno in potem delati drugo, kar sem pogosto delal v preteklosti," je bil iskren pevec. "Z njo sem bil zelo odprt in ji povedal, da ji v tem trenutku ne morem zagotoviti, da ji bom zvest, kar ni bila moja odlika v prejšnjih razmerjih."

Pevec je priznal, da je bil po koncu razmerja s Seleno Gomez precej na tleh in da so bili dnevi, ko je bil povsem depresiven in čisto brez motivacije, da bi sploh še kdaj vstal iz svoje postelje.