Justin Bieber: Seleno je varal

Svojo zdaj že bivšo punco Seleno Gomez naj bi pod vplivom mamil prevaral z 22-letno študentko Milyn Mimi Jenson. 
 (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
5. 2. 2013

Sicer je znano, da sta se Justin Bieber in Selena Gomez pogosto prepirala, o pravem razlogu za konec ljubezenske zgodbe slavnega parčka pa tuji mediji niso imeli nobenih informacij. Zdaj pa smo končno izvedeli, da je bila kriva Justinova nezvestoba.

Osemnajstletnega pevca Justina Bieberja, verjetno največjega najstniškega zvezdnika na svetu, v zadnjem času povezujejo s 15-letno Kylie Jenner, polsestro resničnostne zvezdnice Kim Kardashian, Justinova nekdanja punca Selena Gomez pa je menda v zvezi z 20-letnim igralcem Joshem Hutchersonom. Kljub temu pa radovedneži še vedno poskušajo odkriti pravi razlog za razpad razmerja Justina in 20-letne Selene, ki sta se ljubila dve leti. Znano je, da sta se pogosto prepirala, za kapljico čez rob pa je po poročanjih spletne strani Radaronline poskrbela Bieberjeva nezvestoba.

Odvisen od tetovaž in xanaxa
Pevec naj bi svojo Seleno, menda pod vplivom mamil, 21. decembra prevaral z 22-letno študentko Milyn Mimi Jenson. "Bieber se je v Los Angelesu pridružil prijatelju Lilu Twistu in Milyn. Skupaj so kupili travo, odšli nekaj pojest v McDonald's, potem pa so se vrnili v hotel," trdi dobro obveščeni vir in dodaja, da so pili sizzurp, kakor se imenuje mamilo, nastalo v Houstonu, katere glavna sestavina je močan sirup proti kašlju.

Običajno se meša z brezalkoholnimi pijačami, kot sta sprite in mountain dew, in z bomboni jolly rancher. Druščina se je pozneje napotila proti Bieberjevi vili, kjer je Justin razlagal o svoji odvisnosti od tetovaž in xanaxa. Razkril je tudi, da namerava v svojem domu zgraditi posebno sobo za kajenje nargile. Mimogrede, ko smo že ravno pri mamilih in odvisnosti ... Prav pred kratkim je Justinova mama Pattie Mallette izjavila, da jo je strah, da bo slava njenega sina stala zdravja. Boji se namreč, da se bo pevec podal po stopinjah svojega očeta, odvisnika od alkohola in mamil, ki je doživel živčni zlom in jo zapustil, ko je bil Justin še dojenček.

"Svetovala mu je, naj obišče klinike za zdravljenje odvisnosti, ker meni, da ga bodo zgodbe odvisnikov za vedno oddaljile od nevarnih razvad," je pojasnil zvezdnikov prijatelj.

Mislila je, da je samski
Zdaj pa se vrnimo nazaj na tisti usodni dan, ko naj bi Justin skočil čez plot. Ko je končal svojo zgodbo o posebni sobi za kajenje nargile, je Mimi prijel za roko in ji pokazal lep razgled iz svoje vile. Vir, dobro seznanjen s situacijo, trdi, da je bil prijazen in romantičen, ker je vso noč kadil marihuano. Ko so končali druženje v vili, so se vrnili v hotel, kjer sta Justin in Mimi druženje nadaljevala sama v hotelski sobi.

"Justin jo je začel poljubljati po obrazu, vratu, potem pa po vsem telesu," pravi vir in dodaja, da sta tisto noč tudi seksala: "Čeprav je ni prosil, naj gre, ko je bilo vsega konec, se je Mimi sama odločila, da bi bilo to najbolje." Radovedni predstavniki sedme sile so že navezali stik z Mimi, ki pa je izjavila le, da je mislila, da je Justin samski, ker se je pač vedel, kot da je.

Ponovno polni tabloide
Ob tem velja spomniti, da se je 'priden in vzoren' Justin, ki naj bi bil dober zgled svojim mladim oboževalcem in oboževalkam, novembra 2011 že znašel v središču škandala. Takrat je njegova oboževalka Mariah Yeater namreč trdila, da je prav on oče njenega otroka. V zadnjem času pa stolpce rumenih medijev polni predvsem zaradi domnevnega novega razmerja s prej omenjeno Kylie Jenner, polsestro noseče 32-letne resničnostne zvezdnice Kim Kardashian.

Zvezdnica družinskega resničnostnega šova, model, modna oblikovalka in gostujoča članica žirije v oddaji America's Next Top Model, je šušljanja o zvezi s slavnim pevcem sprožila kar sama. Na Instagramu je namreč objavila fotografijo, na kateri se držita za roke. Po pisanju tujih medijev se Justin in Kylie poznata že kar nekaj časa, saj je njena 17-letna sestra Kendall v razmerju z Bieberjevim prijateljem, raperjem Lilom Twistom.

Kylie in Kendall sta pred nedavnim za revijo Teen Vogue razkrili, katera slavna moška sta jima všeč. "Obožujem Pattinsona in sago Somrak. Žal mi je, da je sage konec," je izjavila Kylie, Kendall pa je povedala, da ji je zelo všeč čedalje bolj priljubljeni kanadski igralec Ryan Gosling.