Justin in Jessica: Težave v raju

Vir: Story
31. 10. 2009

Delovala sta tako usklajen par, zaljubljena, ljubeča in vsi so samo še čakali na sklepno dejanje. Zaroko in poroko.

Potem pa je udarilo kot strela z jasnega, Justin Timberlake in njegova Jessica Biel se prepirata. In kot ponavadi - vzrok je druga ženska. Tokrat gre za mlado pevko Rihanno, ki naj bi poslovno sodelovala z Justinom. In kot kaže, tudi zasebno …

Govorice so se pojavile 20. septembra, ko je bila noč glasbenih nagrad emi, kjer je Justin osvojil eno od nagrad, a jo očitno ni proslavil z Jessico, temveč mu je pri zabavanju pomagala mlada in prelestna Rihanna.

Čeprav so se tisti večer dogajale čudne reči. Justin se je namreč bolj posvečal lepi igralki Olivii Wild. A to je bila očitno samo krinka, saj so prav vsi do zadnjega opazili, da ima kljub vsemu oči samo za Rihanno. Situacija je bila zelo nelagodna za vse tiste, ki poznajo tudi uradno Justinovo dekle Jessico Biel.

A zadeva se je začela še nekoliko prej, in sicer 13. septembra na podelitvi glasbenih nagrad MTV, kjer Jessice tudi ni bilo. Justin in Rihanna sta ves čas prebila skupaj in se tudi pozneje zabavala v nočnem klubu. Mlada lepotička pa je pevcu ves čas veselo sedela na kolenih. Čeprav sta bila v VIP-prostoru, so bile vse oči uprte v njiju.

Nova Story že v prodaji

Story