Kaj imajo skupnega Kim Kardashian, Jessica Simpson in Beyonce? Težave v nosečnosti!

Kaj imajo skupnega Kim Kardashian, Jessica Simpson in Beyonce? Težave v nosečnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2019

Ne glede na to, da so v javnosti vedno videti glamurozno in bleščeče, so tudi zvezdnice še kako krvave pod kožo. Marsikatera med njimi je imela med nosečnostjo hude težave, ki so se na srečo dobro končale.

Noseča pevka Jessica Simpson je tako na Instagramu delila fotografijo svoje zelo natečene noge, svoje sledilce pa je ob tem spraševala, ali imajo kakšen nasvet za rešitev težave. Nekateri so ji predlagali, naj uživa kumare in lubenico, da bi se znebila odvečne vode, spet drugi pa so ji svetovali, naj obišče zdravnika, saj je mogoče, da ima preeklampsijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Gre za težavo, ki se lahko pojavi med nosečnostjo. Ženska ima visok krvni pritisk, beljakovine v seču pa zadržujejo tekočino. Za to težavo trpi okrog sedem odstotkov nosečnic. Če že pride do tega, nosečnica ostane v bolnišnici, saj je stanje lahko resno.

Preeklampsijo je v drugi nosečnosti z dvojčkoma imela tudi Beyonce. "Morala sem ležati v bolnišnici več kot mesec dni. Bilo je ogroženo moje zdravje in zdravje mojih otrok, zato sem šla na nujni carski rez," je takrat dejala pevka.

beyonce

Kim Kardashian je imela še večje težave. Zdravniki so ji rekli, da bi lahko bila tretja nosečnost zanjo usodna, in sicer zaradi stanja, imenovanega placenta accreta. Gre za to, da se posteljica abnormalno zaraste z maternično steno, kar lahko pripelje do smrti matere. Zato sta se Kim in Kanye West odločila, da za tretjega in četrtega otroka najameta nadomestno mamo.

kim kardashian

Ob tem je Kim še povedala: "Nosečnost je najhujša izkušnja v mojem življenju. Ne uživam v niti enem trenutku in ne razumem žensk, ki to zmorejo. Moja mama in sestra  Kourtney sta uživali, a jaz se ne morem poistovetiti z njima. Ne vem, zakaj. Morda zaradi otekanja, bolečin v križu, načina, kako se je razširilo moje telo. Ne počutim se dobro v svoji koži, kot da več ni moja."