Kaj je princ Harry rekel Meghan Markle, ko jo je videl pred oltarjem?

Kaj je princ Harry rekel Meghan Markle, ko jo je videl pred oltarjem? (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2018

Princ Harry in Meghan Markle sta danes nekaj po 13. uri izrekla usodni da. Harryju so se ob pogledu na bodočo ženo orosile oči, pred oltarjem pa ji je rekel nekaj zares ljubkega.

Kraljeva poroka je zagotovo opravičila vsa pričakovanja. Meghan Markle je bila videti kot prava pravcata princeska, ki je osupnila s čudovito poročno obleko modne hiše Givenchy, ki jo vodi kreativna direktorica Clare Waight Keller.

Meghan je ves čas tesno sodelovala pri izdelavi svoje poročne obleke, ki je bila na koncu videti izjemno minimalistična, a hkrati tako zelo elegantna, da ni nikogar pustila ravnodušnega, še najmanj pa princa Harryja. Ko je pred oltarjem videl svojo Meghan v poročni obleki, je bil vidno ganjen od sreče: "Videti si čudovito," ji je dejal. Meghan pa se je ob tem zgolj sramežljivo nasmehnila, saj sta imela oba neznansko tremo pred zbrano množico elitnežev in kronanih glav.

Kmalu po začetku sta se princ Harry in Meghan Markle povsem sprostila in do konca poročnega obreda izjemno uživala v najpomembnejšem dnevu v njunem življenju.