Kaj?! Julia Roberts se je poslovila od svojih kodrov, odločila se je za tako pričesko, samo poglejte jo

Kaj?! Julia Roberts se je poslovila od svojih kodrov, odločila se je za tako pričesko, samo poglejte jo (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2022

Julia Roberts je pajac zamenjala za izjemno ženstveno kombinacijo, ki bi si jo vsaka ženska želela nositi vsaj enkrat v življenju.

Le malo rdečih preprog je tako strogo formalnih kot filmski festival v Cannesu. A medtem ko se moški morajo držati razmeroma preprostega smokinga, se od žensk še vedno pričakuje, da nosijo obleko in - kar je še bolj sporno - visoke pete.

Če ste Julia Roberts, je treba takšne konvencije kršiti. Leta 2016 se je Robertsova po celotni dolžini rdeče preproge sprehodila v do tal segajoči obleki Armani Privé, nato pa je dvignila krilo in se po stopnicah povzpela do Palais des Festivals ter razkrila, da je to storila bosa. Robertsova se je nocoj prvič po letu 2016 vrnila na Croisette in se ponovno odločila, da bo v Cannes vnesla svoj lastni, prepoznavni pridih.

Igralka in njena stilistka Elizabeth Stewart odločili za pajac Louis Vuitton, ki se je navezoval na formalne elemente smokinga. Za zaključek je Julia Roberts dopolnila videz s parom sandal s peto in bleščečo ogrlico Chopard s 100-karatnim rumenim diamantom.

Več o njenem videzu boste izvedeli TUKAJ, kjer si lahko ogledate še fotogalerijo.